На Хмельниччину переїхало бюро судмедекспертизи з Луганщини

На Хмельниччину переїхало бюро судмедекспертизи з Луганщини
Фото ілюстративне
  • Заклад вже почав працювати. 

  • Туди можуть звернутися і переселенці, які отримали травми внаслідок війни.

На Хмельниччині відновило діяльність Луганське обласне бюро судово-медичної експертизи. Працівники закладу вже розпочали роботу на новому місці. 

 У закладі готують висновки кваліфікованих судово-медичних експертиз. Бюро релокували до Кам'янця-Подільського. Воно працюватиме за адресою Матросова,17, — повідомляють в Луганській обласній адміністрації

—  Якщо ви – внутрішньо переміщена особа, маєте тілесні ушкодження, які виникли внаслідок військової агресії рф, і не знаєте до кого звернутися, то судово-медичні експерти ЛОБСМЕ готові надати консультацію та в подальшому виконати судово-медичну експертизу, — додають в адміністрації Луганщини. 

Відео дня

За попередньою консультацією можна звернутися до експертів за телефонами: 096-164-09-92 та 095-583-89-23, а також за електронною поштою: [email protected].

Нагадаємо, підприємці з Луганщини отримають пів мільйона гривень на розвиток бізнесу на Хмельниччині. Так, 250 тисяч нададуть підприємцю, який хоче відкрити гральну кімнату для дітей. Ще 250 тисяч отримає релоковане з Сєвєродонецька підприємство «Промімпекс». Детальніше читайте за посиланням.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up