На Хмельниччину прибув евакуаційний потяг зі Запоріжжя (ВІДЕО)

На Хмельниччину прибув евакуаційний потяг зі Запоріжжя (ВІДЕО)
Світлини зі сторінки ГУ ДСНС у Хмельницькій області
  • У ньому – здебільшого люди похилого віку, котрих війна позбавила даху над головою.

Втомлені, стривожені, налякані війною… Більше сотні людей з обмеженими фізичними можливостями та прикутих до ліжка 12 жовтня прибули на Хмельниччину зі Запоріжжя. Усі вони – підопічні будинків-інтернатів.

Евакуаційний потяг зустріли рятувальники та психологи ДСНС Хмельниччини, бригади екстреної медичної допомоги, волонтери.

Відео дня

«Роботи вистачало усім. Адже крім фізичної допомоги наляканих війною та відірваних від звичного життя стареньких ще й потрібно було підтримати морально», - зазначають надзвичайними.

Тимчасових переселенців похилого віку супроводили до карет швидкої допомоги. Їх оселять у спеціалізованих закладах краю.  

Нагадаємо, з початку повномасштабної війни в Україні з території постійних бойових дій до Хмельниччини прибули тисячі евакуйованих українців.

Рятувальники Хмельниччини і вдень, і вночі зустрічають евакуаційні потяги та спільно з медиками та волонтерами забезпечують належну зустріч вразливим категоріям населення.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (25)
  • Наталья Богайчук

    Наші ріднесенькі, ми з вами подумки😭😭😭❤️❤️❤️
  • Руслан Бойницкий

    Мало нам своїх??? То ще...
  • Ірина Ковальчук

    Дякуємо Богу ,що Хмельниччига може прихисти, дякуємо надзвичайникам  працівникам Червоного хреста, працівникам інтернатів та Дунаєвецькій громаді.
  • Yuriu Borukin

    Серьезная и тяжёлая ,,работа''...

keyboard_arrow_up