На Хмельницькій атомній запустили флешмоб в підтримку ЗСУ

На Хмельницькій атомній запустили флешмоб в підтримку ЗСУ

Він триватиме з 9 по 24 серпня.

На хмельницькій атомній електростанції, яка знаходиться в Нетішині запустили флешмоб – «Поділися кавою із ЗСУ». Учасникам пропонують відмовитися від кількох філіжанок кави, а зекономлені кошти передати на потреби Української армії.

— Ми щоранку п’ємо запашну каву, а чи часто задумуємось в цю мить: “Завдяки кому?..”

— Щоранку ми смакуємо тістечками та канапками, а чи усвідомлюємо, якою ціною сьогодні збирається зерно?..

Відео дня

— Ми ділимося посмішками, переживаннями, новинами. А сьогодні хочемо поділитися кавою з нашими захисниками, — пояснюють працівниці атомної станції. 

Для цього на території ХАЕС встановили 3 скриньки, в які збиратимуть кошти. У кожної скриньки є свій маршрут руху та графік.

Першим стартував відділ роботи з громадськістю, а далі ініціатива переходитиме разом зі скриньками до інших підрозділів станції.

Зібрані кошти, додають на сторінці ХАЕС, спрямують на спецрахунок Нацбанку для потреб українських захисників.

Флешмоб стартував у вівторок, 9 серпня та триватиме до Дня Незалежності. 

 

Додамо, у Шепетівці проведуть благодійний марафон в підтримку Збройних Сил. Це унікальне явище в місті, адже відбудеться пробіг з фарбами холі. З учасників — реєстрація та благодійні внески. Найвитриваліших чекають призи від організаторів. 

До слова, окупанти перетворили територію запорізької атомної електростанції на військовий об’єкт і обстрілюють звідти мирні українські міста. Чому дії російських ядерних терористів на ЗАЕС становлять безпрецедентну загрозу ядерній безпеці України, Європи та всього світу, а також скільки відпрацьованого ядерного палива у сховищі біля ЗАЕС - дивіться у відео від Центру протидії дезінформації:

 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Андрій Романов

    -10 тисяч поліції від зарплати і на усе вистачить
  • Alla Chizh

    Ясно
  • Валерий Дорогань

    С их зарплатами можно и не по одной
  • Тетяна Беженар

    А хто б запустив спеціальний флешмоб для заможних верхів "хто більше?",  адже діти і звичайні люди останнє віддають, ганьба!!! 😡😡😡

keyboard_arrow_up