На Кам’янеччині сусідки до крові побилися через криницю: був суд

На Кам’янеччині сусідки до крові побилися через криницю: був суд
Фото - ілюстративне, з відкритих джерел
  • Жінка відлупцювала сусідку ногами.
  • Потерпілій наклали гіпс.
  • Суд виніс вирок.

Засипати землею суспільну криницю у жовтні вранці вирішила мешканка Рахнівки, що на Кам’янеччині. Як згодом пояснила, та їй заважала.

Коли сусіди вздріли, що до криниці везуть землю, - зчинили галас.

Одна зі сусідок спробувала з’ясувати, що відбувається. Та у відповідь, як оповіла в суді, почула лайку. Між жінками спалахнула словесна перепалка. На крик прибігла донька ініціаторки засипання криниці та, не розбирачись, штовхнула сусідку. Та впала, але й це розлючену панянку не зупинило. Копала лежачу по ногах, сідниця, зламала їй палець.

Відео дня

Хто знає, чим й завершився б конфлікт, якби хтось не викликав поліцію. Потерпілу доправили в лікарню. Наклали гіпс. Супроти забіяки слідчі відкрили кримінальне провадження.

Днями справу слухав Дунаєвецький районний суд.

Обвинувачена, котра є мешканкою Дунаєвеччини, свою провину визнала, розкаялася. Спалахнула, мовляв. За скоєне суд дав їй рік умовно.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Читач31

    Яка б та криниця не була стара чи не стара, там є жива вода а воду неможна засипати! Тим більше що з цієї криниці люди беруть воду!!! Люди коли в лісі чи в полі бачуть що б'ється джерельце то стараються обкласти його камінчиками, щоб потім хто йтиме міг напитись чистенької водиці! А це бидло хотіло присвоїти по перше кусок території, по друге засипати живу воду!!! Вважаю що рік умовного то дуже мало за такий злочин, і била не одна донька а обидві і мама і донька сусідку а це вже групове, але ж в наш час гроші роблять свою справу🤬. Бог ще за таке добряче накаже!!! Бога підкупити неможливо....
  • Читач 007.

    Олігархи за заводи пароходи..., а прості люди за старі криниці...
  • Es fero

    бидло. головне щоб всім було херово да. не дай бог сусідам краще...криниця є.

keyboard_arrow_up