На росії повідомили про знищення снарядів до Himars на Хмельниччині

На росії повідомили про знищення снарядів до Himars на Хмельниччині

У мінфейків рф вже відзвітували про вчорашні наслідки запуску ракет на Хмельниччину. Щоправда, зробили це рашисти в своєму стилі — збрехавши в черговий раз. 

Окупанти все ніяк не вгамуються. 24 липня вони випустили 4 ракети “Калібр” по Хмельниччині. Та наша ППО спрацювала “на відмінно” і збила усі ракети, тож до своїх цілей вони не потрапили. Уламки впали в полі та лісовому масиві. На щастя, обійшлося й без жертв. 

А в сусідів підгорало майже добу. Нарешті, окупанти заявили, що вчорашні ракети начебто знищили снаряди до американських РСЗВ HIMARS та великокаліберних гаубиць М777 у Хмельницькій області. Агресор стверджує, що це було в районі населеного пункту Богданівка. Про це міноборони Росії заявило у зведенні за 25 липня.

Наводимо вам цитату з повідомлення пропагандистських росзмі:

Відео дня

— У пункта Богдановцы в Хмельницкой области уничтожена перевалочная база с поставленными США боеприпасами к HIMARS и снарядами к американским крупнокалиберным гаубицам М777, — минобороны россии.

До своїх слів додали клаптик відео. Однак, тут також прогадали. На відео картинка темна, наче ракети випускали вночі. Хоч насправді “Повітряна тривога” була оголошена зранку, а звуки вибухів почули близько 9.00. Тож на відео агресора, як мінімум, мав би бути день. 

 

Окупанти вчергове збрехали, що змогли влучити по цілі високоточною зброєю великої дальності морського базування. Та забули згадати той факт, що  всі ракети були збиті українськими військовими. Усе в найкращих традиціях кремлівських методичок.

Нагадаємо, недільний ранок на Хмельниччині 24 липня розпочався гудінням сирен. Згодом в соцмережах мешканці області почали повідомляти про звуки вибухів. А обласній адміністрації повідомили, що спрацювала ППО. У командуванні повітряних Сил ЗС “Захід” розповіли, що над Хмельниччиною збили 3 ворожі ракети типу "Калібр". Ввечері того ж дня, речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону заявив, що 24 липня збили не 3, а 4 ракети, випущені по Хмельниччині. Четвертий “Калібр” знищили бійці повітряного командування «Південь». 

Уламки збитих ворожих ракет впали в полі Кам'янець-Подільського району. Загорання полів вдалося ліквідувати. Ще одна збита ракета впала в лісовому масиві. Там трапився вибух та задимлення в районі одного з сіл Хмельницького району. 25 липня на місце події вирушив Сергій Гамалій. Він показав наслідки падіння уламків вчорашніх ракет.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Olga GRS

    Віримо ЗСУ, а не кацапам. Слава Україні! Героям слава.
  • Валентина Кміта

    дурень думкою багатії. не треба ля-ля. які богданівці,шо за брєд? хто там куди попаде,вони вже в унітаз мочаться сидячи,бо не можуть попасти в ціль.
  • Читач79

    От гади, попали  і зруйнували єдину багатоповерхівку на станції Богданівці.

    Валентина Кміта reply Читач79

    шо за брєд?

keyboard_arrow_up