На території лікарні знайшли мінометну міну (ФОТО)

На території лікарні знайшли мінометну міну (ФОТО)
Фото з ГУ ДСНС в Хмельницькій області

Боєприпас часів Другої світової виявили в Дунаївцях. 

В понеділок, 8 серпня, сапери знищили 3 вибухонебезпечні боєприпаси в Хмельницькій області. Один з них помітили на території лікарні. Це трапилось в Дунаївцях. 

Так, вранці дунаєвецьким наздвичайникам повідомили, що на території місцевої лікарні виявлено 50-ти міліметрову мінометну міну часів Другої світової війни. Рятувальники огородили та маркували місце виявлення. 

Оперативно за вказаною адресою прибули сапери, які вилучили міну та за кілька годин її знищили, повідомляють в управлінні надзвичайних ситуацій Хмельницької області. 

Відео дня

Також цього дня піротехніки знищили два 76-ти міліметрові артилерійські снаряди. Їх помітили під час контрольного обстеження території в урочищі «Чорний ліс», що на Ярмолинеччині.

Загалом, з початку року піротехніки знищили 248 вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни.

Додамо, днями окупанти обстріляли сусідню Вінниччину. Вдарили по об’єктах військової інфраструктури. Примітно, що тривога залунала вже після вибухів. А все тому, що рашисти цього разу використали гіперзвукові ракети “Кинджал”. Це найновіші ракети русні, які наші ППО поки не можуть знищувати. 

До слова, із 24 лютого 2022 року зафіксовано лише декілька бойових застосувань ракет цього типу, які противник намагається використовувати по надзвичайно важливих цілях.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up