У Хмельницькому шукали вибухівку на ринку та вокзалах

У Хмельницькому шукали вибухівку на ринку та вокзалах
Фото ілюстративне

На адресу поліції надійшло повідомлення про замінування. Інформацію перевіряють.

У четвер, 4 серпня, по всій країні прокотилася хвиля інформації про замінування вокзалів в обласних центрах. В соцмережах та телеграм-каналах користувачі писали про замінування в Кропивницькому, Вінниці, Рівному, Тернополі. Мер Тернополя, Сергій Надал опублікував відповідний допис у своєму телеграм-каналі. Із залізничного вокзалу сусіднього міста евакуювали людей. Та вже за півгодини спростував можливість мінування. 

 

Звістка поширилась і на Хмельницький. Місцеві мешканці повідомили в соцмережах про замінування в трьох локаціях. Інформацію підтвердили в поліції. 

Відео дня

— На електронну адресу поліції надійшов лист про ймовірне замінування трьох об'єктів інфраструктури. Наразі ця інформація перевіряється фахівцями вибухотехнічної служби, — повідомила vsim.ua Інна Глега, начальниця сектору комунікації ГУНП в Хмельницькій області. 

Які саме об’єкти в поліції не уточняють. Та в соцмережах вказують, що це також може бути залізничний вокзал, автовокзал та овочевий ринок. 

До слова, автівку поліції журналісти vsim.ua помітили в районі автостанції №5. Також там є транспорт рятувальників та частково перекрито рух.

Станом на 16:00 пошуки були припинені. Вибухівки не знайшли та інформація про замінування не підтвердилася. Про це повідомляє в поліції.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (20)
  • Читач46

    Ми теж платимо за гуртожиток уже два роки ,а жили пару місяців. Перший рік відкрили кімнату показали де буде проживати і все навіть не заселялися, тому що коронавірус. А  з січня цього року сказали доплатити бо піднялися комунальні послуги. З кінця лютого не проживали. А тепер знову плати за рік наперед, ніхто нічого не повертає і не перераховує щоб якось нам компенсувати . Це нормально???
  • Леся Шевчук

    Я вас підтримую...ще ремонти зробили самі батьки в гуртожитку..
  • Мила Жарновская

    Студенти теж хочуть вчитися офлайн, як вчилися два останніх роки, але хтось «на верху» вирішив, що хай проплатять за гуртожитки ще до 1серпня половину і при заселенні решту, приідуть з речами, потім у вересні пару днів буде навчання і то це все ще під питанням, бо наш кожен день під питанням, але проплати і все… Останні два роки проплатили за гуртожитки у яких не проживали, щей зараз підняли оплату, хоч би зробили перерахунок і частину повернули за комуналку, яку не використовували… тож у нашій краіні і далі «процвітає»все що «цвіло»…
  • Читач95

    Нормально так,а ми збираємось до школи!
    Батьки,освітяни, ще будуть питання щодо навчання в школах!?
    Здається і так все зрозуміло,наступні під приціл стануть освітні заклади!
    Залишили сумку під вашим"надійним укриттям"і навіть йти нікуди не треба буде...

    PutnickFree reply Читач95

    то не збирайтеся, ага, і освітяни вже звикли з дому не виходити, їм так зручно!

keyboard_arrow_up