На Виставці чоловік хотів винести бюлетень з виборчої дільниці

На Виставці чоловік хотів винести бюлетень з виборчої дільниці
Ілюстративне фото з сайту spec-kor.com.ua
  • Подія сталася на дільниці за адресою проспект Миру, 61/3.

  • Чоловік кинув до скриньки для бюлетенів аркуш паперу, а з документом для голосування сів біля виходу з дільниці.

На виборчій дільниці №681432 (проспект Миру, 61/3) чоловік хотів винести виборчий бюлетень. Замість нього він кинув до скриньки аркуш паперу, а з документом для голосування сидів біля виходу. Це помітили та зафіксували спостерігачі. Він пояснив, що не підтримує жодного кандидата і не хоче нікому віддавати свій голос. Чоловіку порекомендували написати на бюлетені, що він проти всіх, зіпсувавши таким чином документ. Про це журналістам vsim.ua розповіла голова громадської організації «Жіночий антикорупційний рух» Альона Береза.

На своїй сторінці у Facebook вона вела пряму трансляцію цієї ситуації. Виборець до поради дослухався та кинув бюлетень у скриньку. Як пояснила Альона Береза, чоловіку відповідальність не загрожує, адже правопорушенню вдалося запобігти.

Відео дня

Нагадаємо, на нашому сайті є окрема новина для оперативних повідомлень щодо виборчого процесу. Ми будемо оновлювати її протягом усього дня голосування.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Діма Сококол

    Цікаво
  • Татьяна Ховаева

    Отрабатывал деньги, которые получил накануне
  • Андрій Сергійович

    Все, вибори сфальсифіковані.....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera 13:17 30 березня в Хмельницькому відкриють мотосезон 12:11 Прокат електросамокатів у Хмельницькому: які ціни та що з зонами для паркування (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up