Набір до хмельницької поліції: кого шукають і скільки платитимуть

Набір до хмельницької поліції: кого шукають і скільки платитимуть
  • У Хмельницькому розпочався набір до поліції.
  • В поліції області є 257 вакансій на різні посади. 
  • Обіцяють зарплату від 5 до 10 тисяч гривень.

В поліції Хмельниччини не вистачає працівників. Вона недоукомплектована на 23% або на 578 особи. Саме стільки потрібно правоохоронцям, аби закрити усі «посадові дири». Така проблема у правоохоронців виникла після проведення реформи та завалення атестації багатьма поліцейськими. Частина з них поновилась через суд, не погодившись із рішенням комісій. Та цього для поліції області все рівно мало.

Хоча б частково недостачу в кадрах хочуть заповнити набором, який стартував сьогодні, 16 січня. Протягом десяти днів, до 25 січня, будуть прийматися анкети від тих, хто хоче стати слідчим, оперуповноваженим, інспектором чи поліцейським. Всього під час січневого відбору планують знайти 257 нових правоохоронців. Ще один буде оголошено в травні.

  • слідчий: 20 вакансій
  • оперуповноважений: 42 вакансії
  • інспектор-черговий ізолятора тимчасового тримання: 20 вакансій
  • інспектор сектору реагування патрульної поліції: 115 вакансій
  • поліцейський: 60 вакансій

Стати поліцейськими буде не досить просто і зробити це можуть не усі. Для кандидатів встановили вікові обмеження від 18 до 55 років. Також обов’язковим є громадянство України й відсутність непогашеної судимості. Аби отримати бажану посаду правоохоронця, потрібно пройти 6 етапів відбору.

Відео дня
  • Подача анкет
  • Комп’ютерне тестування
  • Медичне обстеження
  • Фізична підготовка
  • Психологічне тестування
  • Поліцейська комісія

 - Після перегляду анкет, кандидати проходять тестування із 60 питань. Мінімальна кількість вірних відповідей має становити 25. Після цього претендент на посаду проходить медичне обстеження, тест на фізпідготовку і психологічне тестування. Після цього формується пакет документів і направляється на поліцейську комісію. Вже вона вирішує, чи рекомендувати людину до служби в Національній поліції, - розповіла працівник сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських управління кадрового забезпечення Національної поліції Марія Ленчик.

Перший етап вирішили дещо ускладнити. Відтепер кожен кандидат має заповнити електронну декларацію про доходи на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції. Якщо цього зроблено не буде, то в подальшому анкета не розглядатимуться.

В поліції розповіли про зарплати, які отримуватимуть нові правоохоронці. Найбільше отримуватимуть слідчі і оперуповноважені. Їм пропонують від 8 до 10 тисяч. Інспектори матимуть 6-7 тисяч. Найменше пропонують рядовим поліцейським – 5-6 тисяч гривень.

Люди, які хочуть стати поліцейськими, мають спочатку заповнити та подати відповідні анкети. Це можна зробити онлайн або звернутися в управління Національної поліції за адресою: м. Хмельницький, вул. Зарічанська, 7, тел. (0382) 69-25-06.Нормативи з фізичної підготовки.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (30)
  • толік

    Понавиливали бруду легше стало? Ніж розповідати хто який поганий краще йдіть попрацюйте, покажіть приклад. В поліції дуже багато хороших людей, як всюди. Для чого всіх гамузом поливати. Даї погана, ліквідували, на дорогах краще стало? Ні. Професіоналів треба берегти і шанувати, створювати умови. Звичайно боротись з недоліками. Ми вже багато років спостерігаємо ненависть до всіх в суспільстві і чим далі, тим більше. Треба зупинитись і не йти на поводу в тих кому це вигідно, щоб ми всі перегризлись.
  • Микола Український

    Наша поліція це ) без палочки. Тупі, необразовані, не грамотні та щей без оперативної смикалки.

    смайлик reply Микола Український

    ''образований'' написав коментар,а ще й який грамотний. Слово щерез слово-й помилка)))перше, ніж когось судити, самі навчіться грамоти. Є вакансії,то подайте анкету і проявіть свою смикалку.
  • Степан Цимбалюк

    Такі як хабарник  Василь Довганич?? . Колишній начальник внутрішньої безпеки в Івано-Франківській області "недулюстрований" полковник поліції Довганич Василь Антонович був понижений в посаді та направлений для подальшого проходження служби в Управляння внутрішньої безпеки Національної поліції України в Хмельницьку область. З часу його переведення пройшло вже більше 9-ти місяців. За цей період Довганич В.А. за місцем проходження служби в Хмельницькій області не знаходиться, а перебуває в м. Івано-Франківську та Закарпатській області, розповідаючи всім що він знаходиться то на лікарняному, то у відпустці. Щоденно Довганича В.А. можна зустріти в міграційній службі, сервісному центрі МВС (колишній МРЕВ), дозвільній системі, де за винагороду вирішує «проблемні питання». За цей період Довганич В.А. встиг побувати декілька разів за кордоном на відпочинку та в санаторії. Також займається «кришуванням» валютчиків, незаконних порубок лісу, пилорам, незаконного видобутку гравію, фальсифікованих спиртних напоїв. Останнім часом всім  вихвалюється, що його друзі з Міністерства внутрішніх справ вирішують питання про його призначення на одну с керівних посад ГУНП в Івано-Франківській області.

    Довганич В.А. володіє автомобілями Мерседес Е211, Тойота Корола, мікроавтобус, вантажні автомобілі, які займаються перевезенням вантажів, готельно-ресторанний комплекс в Закарпатській області, бар в м. Івано-Франківськ,похоронне бюро в м. Калуш, магазини та мережа аптек. Така корупційна діяльність задовольняє керівництво Національної поліції України. Всіх нормальних людей, хто може та хоче розкривати злочини полюстрували, а корупціонерів та хабарників далі залишили в системі.
  • Степан Цимбалюк

    Хто буде працювати?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up