Над Хмельниччиною збили ракету, — Гамалій

Над Хмельниччиною збили ракету, — Гамалій
  • Ракету знищили сили ППО над Городоччиною.

  • Влучань, загиблих чи травмованих в області немає. 

У четвер, 29 грудня, росіяни вкотре запустили ракети в повітряний простір України. За інформацією Головнокомандувача Збройних Сил Валерія Залужного всього запустили запустили 69 крилатих ракет. Серед них — ракети класу Х-101 та Х-505 і “Калібр”. Українські захисники знищили 54 з них. 

Під час масованого ракетного удару вибухи пролунали у Києві, Полтавській, Львівській, Харковській, Миколаївській, Одеській, Сумській та Запорізькій областях. Про роботу ППО повідомляли обласні військові адміністрації. У багатьох регіонах повідомили про успішну роботу ППО. Детально ми писали про це у матеріалі Ракетна атака по Україні. Яка ситуація в сусідніх областях

Відео дня

Голова Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій близько 12 години повідомив, що й в Хмельницькій області 29 грудня збили ракету. Це трапилось на Городоччині. 

— Сьогодні під час повітряної тривоги збито крилату ракету на території Городоцької ОТГ Хмельницького району. Дякую нашим силам ППО за філігранну роботу! — ваказав Гамалій. 

Він пообіцяв розповісти решту деталей про це згодом. Наразі відомо, що внаслідок ракетного удару влучань у критичну інфраструктуру області немає. Також немає травмованих та загиблих.

 

Загалом у 9-ти областях спрацювало ППО, а ще в 3-х ракети влучили. 

Інфографіка Суспільного

Нагадаємо, від жовтня це вже 10-та масована ракетна атака про об’єктах критичної інфраструктури України. Тричі за цей час окупанти обстрілювали Хмельницький та ще більше — область. За цей період росіяни влучили ракетою по енергетичній підстанції в Хмельницькому.

Через це та систематичні обстріли по інших електропідстанціях країни хмельничани досі вимушені пристосовуватися до щоденних відключень електрики, а частина підприємств, магазинів та закладів міста працює на генераторах. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (63)
  • Анна Постоюк

    Щиро Дякуємо Вам наші дорогі Захисники!!! Божої опіки!!!
  • Любов Поліщук

    Слава Збройним силам України! Слава ППО!
  • Оксана Маринін

    Молодці. Велика їм шана. А Господу дяка.
  • Ирина Ермакова

    Дякуємо,Вам! Пишаємося!

keyboard_arrow_up