Найпопулярніші новини тижня на сайті “ВСІМ”

Найпопулярніші новини тижня на сайті “ВСІМ”
  • Головна подія тижня у Хмельницькому - День міста.
  • Але не лише про це читали новини на нашому сайті.
  • Дивіться підбірку найпопулярніших публікацій.

Перший поверх центрального універмагу на Проскурівській закрили на реконструкцію наприкінці червня.  Тоді серед хмельничан стали “сіятися” чутки стосовно того, що там облаштують. Журналістці vsim.ua Олександрі Рискальчук адміністрація закладу влітку розповіла: планується відкриття супермаркету відомої в Україні мережі. Тепер стало відомо, що й коли там запрацює - новий супермаркет мережі АТБ.

Зранку, 23 вересня, мешканці Хмельниччини відчули підземні поштовхи. Це був землетрус. У соцмережах вони писали, що відчували вібрації та тремтіння в обласному центрі, Ярмолинцях, Меджибожі, Деражні, Волочиську та інших населених пунктах.

Відео дня

На центральних вулицях Хмельницького змінили схему організації дорожнього руху. Зокрема, на Пушкіна, Толстого та Грушевського. Метою впровадження змін є перерозподіл транспортних потоків, часткове розвантаження вулиць Героїв Майдану, Свободи, Європейської та Грушевського, а також покращення транспортного сполучення між центральною частиною міста і мікрорайоном Дубове,

Водієві маршрутки стало зле прямо під час руху транспорту. Інцидент трапився на Подільській. У 50-річного чоловіка погіршилось самопочуття і він втратив свідомість. Завдяки допомозі небайдужого пасажира транспорт вдалось швидко зупинити.

У Хмельницькому відкрили парк, в якому є понад 20 фігур динозаврів. Вони кліпають очима, рухаються та гарчать.. На рептилій можна подивитися в дендропарку “Поділля” на Виставці. Вхід для дітей до 3 років безкоштовний, для відвідувачів від 3 до 12 років коштують 100 гривень, від 12 років та старших - 120 гривень. Дивіться як там все виглядає в репортажі, який робила наша журналістка Юлія Подлюк.

Під залізничною колією в Гречанах планується прокладання тунелю, який сполучатиме мікрорайон з речовим ринком. Крім того, від тунелю до Проскурівського підпілля має пролягти нова вулиця. Наш журналіст Дмитро Кардаш дізнався, як це має бути та у скільки може обійтися.

Чимало ми писали, а ви читали, про святкування Дня міста у Хмельницькому. Якщо ви щось пропустили, хочете пригадати або ж пошукати себе на фото та відео, то тисніть сюди.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up