Не платите за воду - чекайте гостів: Хмельницькводоканал продовжує відключати боржників

Не платите за воду - чекайте гостів: Хмельницькводоканал продовжує відключати боржників
  • Комунальники відключають від послуг централізованого водовідведення квартири абонентів, які не платили більше 6 місяців.
  • Через борги без води залишилися мешканці двох квартир на Виставці.
  • Скільки потрібно заборгувати, щоб і до вас в "гості" прийшли працівники водоканалу, читайте далі. 

Цьогоріч хмельничани заборгували за водопостачання 5,8 мільйона гривень, а за послуги з водовідведення - 8,6 мільйона. Працівники комунального підприємства «Хмельницькводоканал» йдуть до своїх боржників в "гості". Лише за тиждень від послуг централізованого водовідведення відключили дві квартири на Виставці.

Зокрема, у понеділок, 23 липня, в рамках чергового виїзду, без води залишилися мешканці квартири у будинку № 66, що на проспекті Миру. Через борг у майже 2 тисячі гривень, а саме 923,99 гривні за послуги з водопостачання та 907,79 за послуги з водовідведення мешканцям квартири частково обмежили водовідведення в туалеті.

В “Хмельницькводоканалі” просять усіх споживачів своєчасно оплачувати вартість послуг, щоб уникнути подібних неприємних ситуацій.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up