Неочікуваний візит: Торговців з ринку на Виставці перевіряють податкова та управління торгівлі

Неочікуваний візит: Торговців з ринку на Виставці перевіряють податкова та управління торгівлі

Сьогодні, 11 травня, в самий розпал робочого дня до підприємців з ринку «Приватна справа», що знаходиться на проспекті Миру, навідалися інспектори. У людей перевіряють документи на торгівлю.

Наприкінці квітня управління торгівлі почало вивчати податкову історію підприємців з ринку на проспекті Миру, які просять у влади місце для встановлення «легких конструкцій». Не всі принесли свої документи на опрацювання, у деяких виявили «пробіли» у підприємницькій діяльності.  

Сьогодні податківці, представники управління торгівлі та управління благоустрою прийшли на ринок, щоб перевірити дозвільні документи на торгівлю у людей на місці. Мова йде про тих, які продають з кіосків на ринку вже багато років. Викликала комісію дирекція ринку "Приватна справа", яку, між іншим, вже встигли звинуватити у «кришуванні» стихійної торгівлі. Під час перевірки одному торговцю вже виписали адмінштраф.  На місце викликали поліцію.

Відео дня

Разом із головою профспілки захисту підприємництва Надією Кнець  Про результати перевірки дізнаєтеся, слідкуючи за оновленнями на vsim.ua.  

Як вже повідомляли журналісти «ВСІМ», ТОВ «Приватна справа» побудувало на проспекті критий ринок з торгівлі продовольчими і непродовольчими товарами. На це їм знадобилося майже 5 довгих років. Увесь цей час довкола новобудови «росла» стихійна торгівля. З року в рік жіночок із вінками та домашнім молоком ставало все більше. Але скоро людей «попросять», бо  планується благоустрій території.

Читайте також: Критий ринок на Виставці приймає перших покупців 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (53)
  • Анонім

    Гнийти -гнийти на тих базарах, морозьте кості, виморажуйте кишки, шоб вони вам  повикручувалися, посиніли ваші ноги, тащіть-тащіть тажесті шоб потім ноги були обвішанні ліверними ковбасами вен.Дихайте тою пилью, сморідом машин, грязью, мокніть під дощом, наматуйте шмарклі на рукава.



    А я працюю продавцем в магазіні. В теплі, в добрі, на голову не капає,літом не жарко кондицеонер. В день за виход маю 180 грн.+ бонуси 6% від проданого+левій товар+на вазі добре нагріваю.(буваю шо магнітик ціпляю до ваги шоб на 200 гр з кожної покупки мені переваживело в кишені, або рахую на кулькуляторі і до ваги добавляю по 200гр, люди ж не перещитують) А якщо велику покупку купляють,то десятку добавляю доповної вартості.Вобшем 200-300 грн левими маю крім того в день.І продукти беру до дому по закупівельних цінах
  • Анонім

    От ви  дві слябі інфузорії туфельки)))))) А я від грошей щодня відбиваюся, скоро ними срати буду. Шо там ті ШЮШКИ заробляють. Ось я працюю парекхмахером в центрі біля стикляшки.В мене покраска 950 грн, стрижка на короткі волосся 350 грн, а на довгі 550 грн. Мінімум 10-15 клієнтів за день. В Києві, в Харкові, в Одессі таких цін не має, як ми тута в Мельницькому повиставляли.Поки їду з селя то вже море народу мене чекає, більше ніж до врача в кабінеті.Я ухожена,гарно вдягнута в брендовий одяг і від мене смердить не потом і помоями, а Хранцюзькими дорогими духами за 2000 грн.Я гімно не їм, а тільки качествені дорогі прдукти себе позволить.Все ні вчемо собі не відказую.Але бережу фігуру,щоб бути востребованою.
  • Анонім

    Пссссссссссс!!!! вісім тис швачки, хіба то гроші, я ондого по в день заробляю по 500 грн+всі обідки мої.Повні дві рябі торби тащу щодня(шалики, коньяки пятизіркові,вина, торти,голубці,завиванці)+бонуси +чайові+платно здибаюся зі всіма відомами посадовцями міста, які є моїми постійними спонсорами.Ти якась сляба шо там сліпаєш на 8-12 тисяч швачкою.Шей до того повні торби сухарів до дому завожу.А ти якась кишкоїдка,сухоребра,заглищена
  • Анонім

    Приберіть ці трущоби!!! Соромно дивитись на цей безлад!!!антисанітарія повна!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:39 Горіло сміттєзвалище. Три пожежі загасили цієї доби рятувальники на Хмельниччині 13:53 У Хмельницькому відключатимуть газ наступного тижня: адреси 13:06 На Хмельниччині у лісі та на полі знайшли артснаряди 12:21 Хмельничани можуть задати питання заступнику Симчишина: як звернутись Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 11:31 У Хмельницькому чоловік впав з висоти на будівництві багатоповерхівки 10:41 Закон про мобілізацію: що зміниться для жителів Хмельниччини 09:55 Погодинних відключень сьогодні, 18 травня, на Хмельниччині не буде, – обленерго 09:13 У Хмельницькому відкрили виставку, присвячену полеглим за Україну білорусам 20:51 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 20:14 Міноборони запускає застосунок Резерв+ для оновлення даних онлайн: деталі 19:33 Туристичний сезон відкрили у Старокостянтинові: що цікавого 18:51 Погода на вихідні: чи чекати потепління на Хмельниччині 18:14 Тарифи на світло зростуть вже 1 червня: скільки може коштувати кіловат 17:40 Щорічно у другу суботу травня відзначається Всесвітній день боротьби з гіпертонією (новини компаній) 17:33 На Хмельниччині ув’язнили військового в запасі за ухилення від мобілізації 17:02 Чи готові хмельничанки пройти військову підготовку: опитування play_circle_filled 16:32 Графік аварійних відключень: як дізнатися коли не буде світла
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up