Нічна погоня у Хмельницькому: патрульні з активістами "полювали" на п'яних водіїв

Нічна погоня у Хмельницькому: патрульні з активістами "полювали" на п'яних водіїв
  • Двоє водіїв пройшли огляд і драгер показав понад норму алкоголю в крові.
  • Один чоловік відмовився від тесту. 
  • Ще двоє - чоловік та жінка - мали допустиму норму - до 0,2 проміле.

Рейд, який провели поліцейські спільно з активістами, дав свій результат. Попри те, що водіння у нетверезому стані може покалічити не лише самого водія, але і тих, хто випадково опиниться не в тому місці і не в той час, деякі на це вирішили не зважати.

Так, протягом ночі правоохоронці затримали трьох водіїв, які сіли п'яними за кермо. Ще у двох драгер показав допустиму норму алкоголю в крові - до 0,2 проміле.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив речник Управління патрульної поліції в Хмельницькій області, Роман Мартинюк.

Відео дня

Першого водія вдалося затримати завдяки активістам, які переслідували чоловіка після того, як він вчинив ДТП і почав тікати. Вони повідомляли напрямок руху порушника правоохоронцям. Протягом кількох хвилин його зупинили. На драгері висвітлилося - 1,88 проміле алкоголю у крові. З чоловіком їхала його 5-річна донька.

Другого водія зупинили також за підозрою у водінні транспортом в стані алкогольного сп'яніння. Від огляду чоловік відмовився. Водійського посвідчення при собі не мав. Відомо тільки, що святкував День народження.

Вже під ранок затримали чоловіка, який вп'яте "стає на ті самі граблі". Щоразу - за водіння у нетверезому стані. Його позбавили водійських прав, але, як виявилося, щоб сісти за кермо, вони йому не потрібні. Драгер показав 2,08.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Алекс

    Вкотре впевнююсь наскільки важка робота поліцейського. Постійно мусиш терпіти моральний тиск, скільки неадекватів, що просто важко втриматись , щоб не втулити йому в морду.
  • Николай Коваль

    Хоч маленька частина роботи поліцаїв тому-що перейти дорогу по пішоходному переходу дуже небезпечно з цією поліцією.Як пояснив один з поліцаїв який бачив як мені  на пішохідному переході ледь не наїхали на ноги посередині дороги те що водій не створив мені перешкоди.То я подумав що поліцай пяний.
  • Валентин Макаренко

    Это просто 3.14......
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт 20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція. 19:41 У Хмельницькому районі шукають зниклого чоловіка: прикмети 19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти 18:46 Зберігав наркотики, пропонував хабар: шепетівчанину загрожує тривалий термін ув'язнення 18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА) 17:56 В ОДА розповіли, скільки коштів отримали в кредит підприємці Хмельниччини у квітні 17:32 «Йому назавжди 25»: у Хмельницькому попрощалися із Максимом Ковальчуковським photo_camera 17:02 У дитсадку в Хмельницькому районі травмувалась 5-річна Єва. Деталі 16:33 Прокурори вимагають позбавити волі посадовицю з Хмельниччини, яка взяла хабар
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up