Нова петиція до мерії - просять відновити бульвар на вулиці Шевченка

Нова петиція до мерії - просять відновити бульвар на вулиці Шевченка
  • У новій петиції до міської ради просять відновити бульвар, який був на вулиці Шевченка до 1981 року.
  • Автор звернення Роман Федік вважає, що ця зона має бути взірцевим і привабливою для хмельничан та гостей міста. 

Вулиці Шевченка потрібно повернути первинний вигляд. Так вважає автор чергової петиції до Хмельницької міської ради Роман Федік. Хмельничанин вказує, що на вулиці варто відновити відпочинкову зону, яка діяла там до 80-х років.

"Разом з відновленням бульвару відреставрувати усі наявні історичні споруди бульвару і прилеглих кварталів. Зокрема будинок в стилі пізнього класицизму за адресою вул. Шевченка 33, історичну будівлю за адресою вул. Шевченка 67, а також будинки за адресами вул. Шевченка 1, 5, 37, 38, 52, 69 та інші об’єкти старої забудови, що розташовані вздовж вулиці Шевченка", - пише автор звернення Роман Федік.

Петиція набрала 11 голосів з 500 необхідних для її розгляду в мерії. До кінця голосування залишилося 82 дні. 

Відео дня

Довідка: 

Вулиця Шевченка була прокладена згідно з планом забудови міста від 1888 року. Перша її назва - Велика Вокзальна. У 1919 році її назвали на честь Тараса Шевченка. Від початку свого заснування вулиця мала вигляд бульвару. В 1959 році поблизу перехрестя зі Старокостянтинівським шосе був установлений пам'ятник Т. Шевченку, але, під час реконструкції вулиці у 1981 року, монумент та зелену смугу бульвару демонтовано.

  

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Sasha Emelchuk

    Да , я помню , была классная аллея . Нафига было сносить .....?
  • Конст Лесовой

    Подышать выхлопными газами?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:42 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up