Нові платіжки, гроші та е-квитки: які зміни чекають хмельничан у лютому

Нові платіжки, гроші та е-квитки: які зміни чекають хмельничан у лютому
  • У лютому 2020 року Україну чекає низка новацій. Про головні зміни, які настають в останній місяць зими, читайте далі.

 

Оплата за газ

- у лютому хмельничани будуть отримають дві платіжки за природний газ. В одній буде вказана сума оплати за спожите блакитне паливо, а в другій — сума оплати за його доставку. Раніше і за сам газ, і за його доставку платили одним рахунком. Платіжка за доставку в січні та лютому буде одна, надалі будуть окремі рахунки щомісяця.

Відео дня

Нова купюра

- У лютому в обіг введуть нову купюру номіналом у 200 гривень. Вона буде випущена в тому ж дизайні, що і нові банкноти номіналом 20, 100, 500 і 1000 гривень. Старі банкноти перебуватимуть в обігу одночасно з новими. Їх не потрібно обмінювати.

Е-квиток у Хмельницькому

-  у місті запроваджується автоматизована система обліку оплати проїзду. Перші зміни хмельничани вже можуть побачити у тролейбусах. У них почали встановлювати валідатори. До травня вони мають бути у всіх автобусах та тролейбусах. У лютому хмельничанам почнуть видавати е-квитки.

Таксофони йдуть у минуле

- з 1 лютого "Укртелеком" більше не обслуговуватиме вуличні таксофони, їх почнуть демонтувати. Таке рішення прийняли через те, що українці майже не користуються такими видом зв'язку. Як зазначають в компанії, розвиток різних каналів комунікацій призвів до зменшення попиту на колись затребувані послуги таксофонів. Якщо, наприклад, 2017 року щомісяця було близько 900 тисяч хвилин розмов за допомогою таксофонів, то вже 2019 року — менш як 380 тисяч хвилин. 

Подорожі до Китаю

- з 3-го лютого Україна припинить пряме авіасполучення з Китаєм через коронавірус, від якого у цій країні вмерло понад дві сотні людей, тисячі хворіють. У міністерстві охорони здоров'я України повідомили, що пряме сполучення з Китаєм не буде відновлене доти, доки ситуація в цій країні не зміниться, повідомляє ВВС.

Читайте також: До України йде аномальна погода: синоптики дали прогноз на лютий

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up