Новий сезон Ліги сміху зупинила війна. Там встигли виступити хмельничани

Новий сезон Ліги сміху зупинила війна. Там встигли виступити хмельничани
  • В сезон пробилася команда “Налисники”.
  • Вона представляє Хмельницький і Тернопіль.

Ліга сміху - чемпіонат України з гумору. У 2022 році мав відбутися дев’ятий його сезон. Він розпочався за планом із фестивалю, який є відбором до основного сезону. Також було відзнято перші ігри. Остання з них 23 лютого, напередодні вторгнення росії.

Із зрозумілих причин сезон зупинили. Також в ефір довго не випускали те, що встигли відзняти. Все ж в 1+1 вирішили показати ігри, які відбулися. Вже вийшли дві частини фестивалю.

У кожній з частин виступає по 9 команд. Вони отримують бали від кожного із 6 тренерів. Ті своїми вподобайками реагують на вдалі, на їхню думку, жарти. Таким чином визначили 12 кращих команд, які пробилися в сезон.

Відео дня

Серед учасників були хмельничани. Вони виступали за нову для Ліги сміху команду “Налисники”, яка представляє відразу два міста - Хмельницький і Тернопіль. Під час виступу вони жартували про президентів України, типових користувачів Facebook, школу, шоу “Я соромлюсь свого тіла”, бюро ритуальних послуг та кумів. 

Виступ “Налисників” оцінили високо - 118 балів. Це дозволило їм посісти прохідне сьоме місце. Тренерами команди захотіли бути Володимир Дантес, Марія Єфросиніна та Станіслав Боклан. Хлопці обрали останнього.

Додамо, що у новому сезоні змінився тандем ведучих. Замість Потапа напарником Євгенія Кошового став Віктор Розовий, який раніше ставав чемпіоном ліги сміху разом із “Загорецькою Л. С”. Зараз комік захищає Україну в складі “Азову”. Також до лав ЗСУ долучилися інші лігасмішники. Про це розповідається на початку кожного частини фестивалю. 

Виступ “Налисників”

Перша частина фестивалю:

Друга частина фестивалю:

Читайте також: «KFC» набирає працівників у Хмельницькому. Що відомо

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Людмила Накапюк

    Не до виступів

keyboard_arrow_up