Обіцяні нові тролейбуси досі не з’явилися на маршрутах Хмельницького

Обіцяні нові тролейбуси досі не з’явилися на маршрутах  Хмельницького
Два новеньких тролейбуса «Електрон», виготовлені у Львові, вже в кінці січня мали з’явитися на дорогах Хмельницького. Втім, чи побачать їх хмельничани до кінця зими, невідомо.

Нагадаємо,  тролейбуси знаходяться в автопарку комунального підприємства «Електротранс». Вони вже готові до виходу на маршрут. Але затримка, за словами директора КП «Електротранс» Віктора Паламарчука,  відбулася через те, що хмельницька влада ще не розрахувалася із заводом-виробником.  А це 4 мільйони 452 тисячі гривень.  

Також ще не всі водії навчилися керувати новими транспортними засобами.  

-Ми ще жодних копійки за них не заплатили, - каже Віктор Паламарчук. -  Ще має бути процедура перевірки. Мають приїхати електронщики та показати нашим працівникам, як справитися з тролейбусом.  Крім того, мають провести технічну експертизу. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Яненко Андрій

    Цікаво вони хоть в хмельницькому ? Чи нас дурять
  • Анонім

    І знову злочинні схеми закупівлі, заточені на відкатах. В той час, коли йде війна закупляють "суперсучасний" тролейбус з Wi-Fi. Особливо зрадіють пільгові категорії пасажирів, зокрема пенсіонери, оскільки саме вони найчастіше користуються тролейбусами.
  • Анонім

    надурили людей як молодих. Вони грошенятка відмивають
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають 20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up