“Одне бажання — перемогти“: як хмельничан привітали з Новим роком (ВІДЕО)

“Одне бажання — перемогти“: як хмельничан привітали з Новим роком (ВІДЕО)
  • Дізнавайтесь як вітали мешканців Хмельниччини та чого бажали Тюрін, Лабазюк та Симчишин.

Напередодні Нового 2024 року керівники міста та області записали традиційні привітання зі святами. У відеозверненнях вони показали кадри року, що минув, згадали тих, хто став на захист України та побажали найголовнішого - української Перемоги. Вибрали для вас найцікавіше із кожного вітання. 

Олександр Симчишин

На початку привітання міський голова зазначив, що 2023 рік став черговим роком боротьби, болю, втрат та тривог. Але ми досі віримо, сподіваємось на диво. 

Він закликав згадати про Героїв, помолитися за них, відвідати Алею Слави або ж вкотре глянути на портрети загиблих воїнів на Проскурівській. Просив згадати і тих, хто нині зі зброєю на передовій захищає країну від ворога. Дивіться повне відео привітання мера Хмельницького:

Відео дня

Сергій Тюрін

Перший заступник голови ОВА Сергій Тюрін також записав новорічне звернення до жителів Хмельниччини. Він розпочав із того, що минулий рік був непростим. Хмельниччина допомагає війську є нині є надійним тилом. 

— Ворог не досяг своє мети. І він її не досягне. Я дякую кожному з вас за патріотизм, за віру, за роботу в умовах війни, за волонтерство, за донати і за молитви. За те, що вистояла наша рідна Україна, — звернувся до населення Тюрін. 

Дивіться повне відео привітання очільника Хмельниччини:

Віолета Лабазюк

Голова обласної ради Хмельницької області також долучилась до привітань. Цьогоріч Віолета Лабазюк не записувала відеовітання. На власній сторінці у Фейсбук вона обмежилась коротким та лаконічним дописом. 

— З Новим роком, незламні люди! Люди, які вже 676 день великої війни б’ються й битимуться, доки не почують  головного слова: «Перемога». Хто ще має таку жагу до життя та перемоги світла над темрявою. Сьогодні ми загадаємо одне на всіх бажання. З вірою в Новий рік Перемоги! Слава нашим захисникам та захисницям! — написала Віолета Лабазюк.

Чиє привітання вам найбільше припало до душі? Діліться враженнями в коментарях. 

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (15)
  • Pavel Kondrashov

    Знаючи що творитися в містс та області, це вже цинізм найвищого ступеня. Їх вітання їм же в дупу.
  • Юрій Юрченко

    ...без слів. Вітати мають ті, в кого є на те право!
  • Іван

    Нехай ідуть воювати,їм є що втрачати
  • Читач35

    Лабазюк голосував за закони Януковича, зараз хабарі дає. Він би в косовортці запросто ходив би. Лиш би власність не відібрали. І інші переможники   на фото такі ж.

keyboard_arrow_up