Найпопулярніші новини на сайті ВСІМ за 2023 рік

Найпопулярніші новини на сайті ВСІМ за 2023 рік
Фото ілюстративне
  • Розповідаємо про 10 найпопулярніших новин на сайті ВСІМ за 2023 рік.

  • Зібрали їх за кількістю переглядів.

У 2023 році на сайті ВСІМ було опубліковано тисячі новин. На жаль, більшість з них є трагічними. Саме такі зібрали найбільшу кількість переглядів. Одну з найпопулярніших прочитали 222 518 людей.

У цьому матеріалі зібрали десятку історій. Переглядайте їх далі та не будьте осторонь головних новин Хмельницького. 

Про льотчика, який загинув в перший день війни

222 518 переглядів

Відео дня

Перший день війни: льотчик-винищувач Дмитро Коломієць загинув у повітряному бою над Хмельниччиною

Рано-вранці 24 лютого, коли хтось з українців ще тільки намагався осягнути сенс шокуючої звістки про російське широкомасштабне вторгнення, а хтось й далі спокійно собі спав, в небі над Хмельниччиною точився запеклий повітряний бій. 

Льотчик-винищувач Дмитро Коломієць відволік на себе вогонь ворожої авіації. Офіцер свідомо пожертвував власним життям, щоб врятувати побратимів. Був збитий літаком ворога  поблизу села Кринцілів Сатанівської ОТГ Хмельницької області. 

За визначну особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету й територіальної цілісності України, вірність Військовій присязі Указом Президента України від 28 лютого 2022 року майору Дмитру Валерійовичу Коломійцю надано звання Герой України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» (посмертно).

 У лікарні померла 22-річна хмельничанка, яка постраждала від ракетного удару

212 239 переглядів

“Немає нашої дівчинки”. У лікарні померла 22-річна хмельничанка, яка постраждала від ракетного удару

В останній день 2022 року російські окупанти здійснили чергову 11 масовану ракетну атаку по містах України. Вони вдарили двома ракетами по Хмельницькому. Удар прийшовся по мікрорайону Дубове. 

Попали в один військових об’єктів. Внаслідок цього, пошкоджено АЗС, дитячий садок, багатоповерхівки, приватні житлові будинки, склади, магазини, об’єкти комунальної інфраструктури, понад 10 приватних авто. Повилітали сотні шибок і дверей. Збитки – великі й серйозні.

Та найгірше — постраждали 10 людей. Восьмеро з них потрапили до лікарні. Двоє були у важкому стані. Серед них — 22-річна Оксана Музика, яка померла.

Стоматологія, кома, смерть: померла 29-річна хмельничанка Оксана Гладій

181 120 переглядів

Стоматологія, кома, смерть: померла 29-річна хмельничанка Оксана Гладій

Розпочалася трагічна історія з візиту до стоматолога. А саме - до приватної клініки “FeloniuK clinic”. І Михайло, і Оксана лікували там зуби не один рік. Чоловік каже - і обслуговування, і результат дуже подобалися. Так, Оксані мали встановлювати брекет-систему. Перед цим - необхідно було видалити три “вісімки”. На них кажуть в народі “зуби мудрості”. 

Запланували все на 27 грудня. Було вирішено здійснювати видалення під загальним наркозом. Чоловік Оксани пригадує той день майже похвилинно. Перед тим, як вона сіла в стоматологічне крісло, поцілував її у щічку та пообіцяв забрати з клініки після процедури. 

Оксана впала в кому й згодом померла.

Перерізав горло військовій медсестрі: деталі вбивства у Старокостянтинові

103 423 переглядів

Перерізав горло військовій медсестрі: деталі вбивства у Старокостянтинові

Чоловік перерізав горло військовій медсестрі. Новина з такими моторошними заголовками сколихнула мережу минулого тижня. А побачивши фото з місця події, кров холоне у жилах. 

Трагедія трапилась у Старокостянтинові. Жінці було 41. Вона служила в одній з військових частин міста й мала звання сержанта. 

В катастрофі у Броварах загинула 26-річна хмельничанка — Тетяна Шутяк

80 615 переглядів

В катастрофі у Броварах загинула 26-річна хмельничанка — Тетяна Шутяк

Ранок середи, 18 січня, розпочався із жахливої трагедії, яка сколихнула всю Україну. У Броварах на Київщині розбився гелікоптер надзвичайників. Він впав між дитячим садочком і багатоквартирним будинком. 

На момент аварії у вертольоті було 9 людей: шестеро чоловік оперативної групи МВС, включно із керівництвом Міністерства внутрішніх справ, а також 3 члени екіпажу надзвичайників. 

В тій трагедії загинув хмельничанин — міністр внутрішніх справ Дмитро Монастирський та хмельничанка — заступниця керівника Патронатної служби МВС Тетяна Шутяк. 

Матір та 3-річного сина, які зникли на Прикарпатті, знайшли в Хмельницькій області

74 844 переглядів

Матір та 3-річного сина, які зникли на Прикарпатті, знайшли в Хмельницькій області

Ввечері 22 липня, мати із 3-річною дитиною вийшли з дому в Івано-Франківську та не повернулись. На зв’язок жінка не виходила. Їхні рідні забили на сполох та звернулись до поліції. 

Правоохоронці оголосили в розшук 33-річну Лисишину Ірину Степанівну та 3-річного Лисишина Юрія Андрійовича. Їх шукали до сьогоднішнього дня. На пошуки безвісти зниклих орієнтували поліцію Івано-Франківщини.

Матір з сином знайшли 24 липня в Хмельницькій області. 

У соборі Хмельницького прихильники моспатріархату побили військового (ВІДЕО)

65 617 переглядів

У соборі Хмельницького прихильники моспатріархату побили військового (ВІДЕО)

У неділю, 2 квітня, з самого ранку в Хмельницькому спалахнув новий скандал на релігійному ґрунті. В одному із храмів УПЦ (мп) священнослужителі побили військового. Відео інциденту на своїй сторінці оприлюднив депутат облради Віктор Бурлик

За словами Бурлика, на відео військовий Артур Ананьєв. Він із початку повномасштабного вторгнення добровольцем пішов на фронт в складі 19-го стрілецького батальйону. У боях отримав контузію та черепно-мозкову травму.

Ця подія набула гучного розголосу. Після чого хмельничани проголосували за перехід собору до ПЦУ. Наразі триває суд за цією справою. 

Смерть 54-річної пацієнтки у Хмельницькій обласній лікарні: чому рідні кажуть про байдужість медиків

65 617 переглядів

Смерть 54-річної пацієнтки у Хмельницькій обласній лікарні: чому рідні кажуть про байдужість медиків

“Мама прийшла до лікарні своїми ногами. А зараз її немає…”, - це слова Інни Олійник, яка 10 вересня втратила найріднішу людину.

Ми вже не вперше на нашому сайті розповідаємо такі історії, коли на адресу лікарів лунають подібні звинувачення. 

Цього разу до журналістів vsim.ua звернулась донька померлої жінки Інна Олійник. Сім’я родом із Дунаївців. 

Пані Оксані було 54 роки. З виразками на ногах вона потрапила до Хмельницької обласної лікарні. Згодом її стан погіршився. Серце пацієнтки зупинилось в реанімації. Рідні досі не можуть оговтатись від втрати. Вони переконані, що матір можна було врятувати. 

Знайшлася дівчина загиблого хмельничанина Івана Грисюка, яку шукала його мати

60 739 переглядів

Знайшлася дівчина загиблого хмельничанина Івана Грисюка, яку шукала його мати

У червні стало відомо про загибель 28-річного хмельничанина Івана Грисюка. Він захищав країну з перших днів повномасштабної війни. У нього залишилися рідні та дівчина, яку дуже хотіла знайти його мати. Саме з таким проханням Людмила Грисюк звернулася до редакції ВСІМ наприкінці минулого місяця.

Жінка опублікувала оголошення про пошук в соцмережах. Людмила знала, що дівчину звати Олена й вона живе на Озерній. Тоді мати загиблого казала - для неї важливо знайти кохану сина, аби поспілкуватися. 

Згодом Людмила Грисюк розповіла журналістці vsim.ua, що дівчину сина вдалося знайти. Мовляв, їй розповіли на роботі про те, що мама Івана її шукає. Тож вона зателефонувала пані Людмилі. 

Видача повісток на вулицях Хмельницького. Чи дійсно так роблять?

58 710 переглядів

Видача повісток на вулицях Хмельницького. Чи дійсно так роблять?

У месенджері Telegram з’явився канал, у якому публікують повідомлення про вручення повісток на вулицях Хмельницького. Датою створення вказане 4 жовтня цього року. Щодня з’являється близько двох десятків повідомлень. У них зазвичай вказана адреса, рідше орієнтир, час та кількість людей, які нібито виписують повістки. Подеколи публікують інформацію про вручення в інших містах та селах області. 

У матеріалі ми проаналізували канал більш детально. До всього цього журналіст звернувся до пресслужби Хмельницького обласного територіального центру комплектування (колишній військкомат). Там повідомили, що нічого подібного в області не відбувається і ніяких повісток чоловікам посеред вулиці не роздають. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up