Одностатеві шлюби в Україні: за і проти (ОПИТУВАННЯ)

Одностатеві шлюби в Україні: за і проти (ОПИТУВАННЯ)
Фото dw.com
  • Одностатеві шлюби дозволені в 50 країнах світу.
  • Дискусії про такі пари не припиняються в Україні.
  • Пропонуємо висловити свою думку до одностатевих шлюбів.

Перший одностатевий шлюб було зареєстровано в Данії ще у 1989 році. Станом на сьогодні, такі шлюби дозволені в 50 країнах світу. Україна до цього списку не входить. Та дискусії на цю тематику розгортаються все частіше. Особливо після КиївПрайду-2017.

Останньою країною, де офіційно легалізували одностатеві шлюби, стала Німеччина. Місцевий парламент за відповідне рішення проголосував сьогодні, 30 червня. Як повідомляє ТСН, свої голоси «за» віддали 393 депутати із 623.

Пропонуємо висловити свої думки про одностатеві шлюби в коментарях.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • я це я

    боже яка різниця хто з ким головне щоби люди любили один одного якщо будуть цілуватись на вулицях хлопець і дівчина то ніхто їм нічого не скаже а якщо дівчина з дівчиною або хлопець з хлопцем це вже пі*ари пі*ухи почнуть обзивати може мені не приємно дивитись на то як ліцується дівчина з хлопцем  ви подумайте над тим як ви себе поводите а не фу боже як можна таке робити фу бесовісні бог створив чоловіка і жінку а не хлопця для хлопця це моє законе право любити кого хочу ця Країна нічого не варта скоро всі поїдуть за кордон пів наших Українців за кордоном на заробітках там вже одружились живуть працюють мають дітей я не проти того щоби хлопець цілував дівчину але де рівність я тоже людина ми всі люди і ми маєм право робити те що хочемо немає такого закону що не можна цілуватись дівчині з дівчиною ілі чоловіку з чоловіком це моє життя і тільки мені вирішувати кого мені любити нікого не цікавить що зараз діти в 12 років вживають алкоголь курять приймають наркотики для початку подумай перед тим як судити когось бог буде судити а не ви якщо Порошенко не підпишить це нічого не змінить ЛГБТ всерівно буде ми є були і будемо нас не зламати
  • Філатова Юлія

    Я тільки і чекаю, коли наші люди та країна не просто лізтимуть у Європу, а стануть Європою та будуть поважати РІВНІСТЬ ті надавати УСІМ рівні права. Ми не просимо привілеїв, ми лише просимо про рівність! І я мрію про той день, коли людина, яку я кохаю буде мені не чужою людиною лише тому, що в нас не можна ожружуватись лгбт парам.
  • Анонім

    Європа у свій час не придбала значення тим фактам і що сталося ми бачимо, а тепер це є вже в нас, і ми глибоко стурбовані і занепокоєні долею наших дітей і внуків. Продажні посадовці і керівники за гроші зазіхають на майбутнє. Знають що недовго будуть при владі отримують,  тягнуть і розпродають все за що дають гроші.  Не ставлячи інтересів людей не відстоюють і не захищають їх в скрутному становищі.
  • Sheee

    Абсолютно не заперечую.  Насправді шуму навколо цієї значно більше ніж вона того варта.  Люди які живуть разом просто хочуть отримати ті ж права, як і всі решта громадян своєї країни: право спільної власності, право на спільне батьківство, аліменти, соцзахист, право на розпорядження тілом партнера і т.д.   "Традиційна сім'я" кажете... Кожна друга традиційна пара в Україні розлучається, Україна за розлученнями перша у Європі і заборона одружуватись людям однієї статі цю ситуацію ніяк не покращує, так саме не сприяє покращенню народжуваності.  Дітьми в Україні забиті дитячі будинки і інтернати, повно дітей, які виховуються одним з батьків (найчастіша мамою) або бабусями і всі ці гомофоби та борці за "традиційні цінності" та майбутні покоління не надто поспішають всиновлювати і утримувати покинутих дітей.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up