Парковку на привокзальній площі у Хмельницькому можуть закрити

Парковку на привокзальній площі у Хмельницькому можуть закрити
Господарський суд задовольнив позов міської влади щодо розірвання угоди про оренду. Коли рішення набере чинності, то в міськраді думатимуть над тим, що робити дальше.

Серед варіантів, які розглядатимуть, закриття парковки біля залізничного вокзалу. Не виключають  можливості передання території в оренду іншому підприємцю. Угоду із Олександром Бабієм вирішили розірвати через суд, оскільки він не виконував усі вимоги договору. Нагадаємо, що він заборгував до міського бюджету 58 тисяч гривень та не займався благоустроєм території. Також ним не було забезпечено усіх умов для безпечного руху транспорту. Про це «ВСІМ» повідомили в управлінні транспорту та зв’язку Хмельницької міськради.

У Олександра Бабія є 10 днів для того, щоб оскаржити рішення господарського суду, останнє засідання якого по даній справі відбулося вчора, 17 грудня.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Анонім

    Якби ще гральні зали і циган порозганяли, взагалі б нормально було. Не вокзал - багадельня...
  • Serg

    Ніколи не платив на тій парковці. І немає чого її передвати в оренду.
  • Анонім

    На Зарічанській, 22 три місяці не було толку по прибудинковій, пішли до Симчишина на прийом, за два дні все зробили і навели порядок.

    Анонім reply Анонім

    Виходить з Симчишина гарний начальник ЖЕКа був би.
  • Геделевич Олег

    Давно пора було це зробити
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:04 "Мам, я скоро прийду": у Хмельницькому попрощалися із 41-річним захисником Юрієм Шамраєм photo_camera 16:41 Як сдати ексзамен ПДР і отримати водійське? Green Way допоможе! (новини компаній) 16:33 На Хмельниччині затримали жінку, яка вдарила чоловіка ножем в живіт 16:01 Рейтинг хмельницьких ВНЗ в Україні Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 15:33 На Хмельниччині викрили організатора, який переправляв чоловіків через кордон 14:55 Робота у Хмельницькому: є 348 вакансій (СПИСОК) 14:31 Розклад Великодніх богослужінь у храмах Хмельницького 13:46 Військового з Хмельниччини засудили до 5 років ув’язнення 13:14 Як хмельничанам поводитися у поминальні дні: відповідає військовий капелан 12:15 Викрадачу електросамоката дали 5 років увʼязнення 11:18 Скасували 24 закупівлі на 128,5 мільйона. Дізналися деталі 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:04 У Хмельницькому районі на місці пожежі знайшли тіло чоловіка photo_camera 09:17 Три перемоги і одна поразка: огляди матчів хмельницьких команд play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up