Пацієнтка хмельницької лікарні вистрибнула з вікна і загинула

Пацієнтка хмельницької лікарні вистрибнула з вікна і загинула
Жінка вийшла з палати та попрямувала в туалет. Там вона залишила палицю, відчинила вікно та стрибнула.

84-річну пенсіонерку госпіталізували в хмельницьку міську лікарню з підозрою на пневмонію. Лікарі помітили, що пацієнтка веде себе якось дивно. Але такого ніхто від неї не очікував. Ввечері,  26 січня, коли у лікарні вже всі готувалися до відпочинку, пенсіонерка вийшла з своєї палати, попрямувала до туалету.  Там вона й вистрибнула з вікна. Врятувати її не вдалося.

Як повідомили «ВСІМ» у Хмельницькому відділі поліції, за вказаним фактом розпочали кримінальне провадження за статтею 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою «самогубство». Триває слідство, під час якого правоохоронці з'ясують усі обставини події.

Нагадаємо, що вчора, 25 січня, ​в орендованій квартирі повісилась 18-річна дівчина

Відео дня

Покінчити життя самогубством намагалася ще одна жителька Хмельницького. Її врятував оператор Call-центру поліції

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (24)
  • Анонім

    Вы верите, что 82-х летней старушке врач назначил консультацию психиатора? В этом отделении большая часть больных со старческим слабоумием, дименцией и другими возрастными психическими расстройствами. И ко всем к ним приглашают психиаторов? Уймитесь. Просто подстраховались - проф.коллегиальный договорняк. Круговая порука,Там возле каждого такого больного, должны находится или сиделка, или родственники. Палаты по 12 и больше человек. Стоны, крики, вонь. Проветрить не возможно. Отделение под плоской крышей - летом жара -пекло. Есть палаты и с меньшей численностью, но "заподороже" для родственников.

    Врач, которая её лечила - ещё та "пчёлка"))). Клещами у неё надо вытягивать лечение, назначения на дополнительные диагностики и консультации. Отвратительное отделение.
  • Анонім

    ПАЦІЄНТА ВІДПРАВИЛИ НЕ НА ВОКЗАЛ, а у медичний заклад, де є персонал, який ВІДПОВІДАЄ, ВІДПОВІДАЄ за ЖИТТЯ і ЗДОРОВЯ ЛЮ-ДИ-НИ.
  • Анонім

    Якщо вони встановили їй такий діагноз, то за такими людьми повинен бути особливий і жесткий контроль,для збереження її життя  і оточуючих.
  • Анонім

    Ну якщо в лікарні такі побори і люди випадають з вікон, отже проблема в керівницві лікарні, яке не контролює, розвило хаус, і понабирало безвідповідальний персонал.Так не повинно бути,це неправельно.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:21 «Мобілізація – «це не повістка на цвинтар»: інтерв'ю з бійцями 19-го стрілецького батальйону Хмельницького play_circle_filled photo_camera 18:16 Суд конфіскував у росіянина успадковані земельні ділянки на Хмельниччині 17:40 Засудили хмельничанина, який п’яним насмерть переїхав 5-річного хлопчика (ФОТО) 17:04 Дівчина із Польщі приїхала оперуватися у Хмельницький Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 16:22 На Хмельниччині затримали посадовця за вимагання 8 тисяч доларів 15:34 Третьокласниця із Хмельницького отримуватиме президентську стипендію 14:50 У Кам'янці-Подільському потяги зустрічають та проводжають під мелодію «Щедрика» 14:02 На Пасхальні вихідні сталися три аварії у Хмельницькому районі, – поліція 13:09 Хмельничан попереджають про погіршення погоди і небезпечні стихійні явища 12:02 На проспекті Миру пʼяний на «Hyndai» спричинив ДТП. Постраждала жінка 11:44 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: фотоогляд матчів 10:16 Хмельницькі села, яких уже немає. Де вони були та що про них відомо photo_camera 09:41 У Хмельницькому районі провели футбольний турнір в пам’ять про загиблого воїна photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up