Перед Новим роком з ворожого полону звільнили 2 захисників з Хмельниччини

Перед Новим роком з ворожого полону звільнили 2 захисників з Хмельниччини
Фото Мінреінтеграції

Загалом 31 грудня додому повернули 140 українських захисників та захисниць. 

Попри всі негаразди є й світлі миті в 2022-му році. В останній день грудня з ворожого полону вдалося повернути майже півтори сотні українських воїнів. Про це інформують у Мінреінтеграції. 

— Сьогодні відбувся черговий великий обмін полоненими. Додому повернулися ще 140 оборонців України. Серед них 132 чоловіки та 8 жінок, йдеться в повідомленні. 

З полону вдалося повернути 82 бійці Збройних Сил України, 22 нацгвардійці, 15 воїнів територіальної оборони, 11 військовослужбовців Військово Морських Сил та 10 прикордонників. Серед звільнених було і 2 захисників з Хмельницької області. Про це повідомив очільник регіону Сергій Гамалій

Відео дня

— Вчора під Новий рік з ворожого полону звільнили ще 140 Захисників та Захисниць України, 2 з них з Хмельниччини. Вітаємо вдома! — написав він у своєму телеграм-каналі. 

У Держприкордонній Службі зазначають, що звільнені прикордонники обороняли Маріуполь, Бахмут та острів Зміїний. Щодо інших структур то більше інформації наразі немає. 

Фото ДПСУ

Обмін полоненими відбувся завдяки спільним зусиллям Офісу Президента, Генерального Управління Розвідки, СБУ та Мінреінтеграції.

У процесі зустрічі звільнених воїнів брали участь і представники Національного інформаційного бюро при Мінреінтеграції. Представники Національного інформбюро забезпечили соціальний супровід визволених з полону бійців, та надали їм первинну допомогу.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Тетяна Тарнавська

    Слава Богу!
  • Майя Дащук

    Дякувати Богу
  • Лілія Васильцова

    Дякувати Богу
  • Галя Білінська-Байда

    Дякувати Богу.

keyboard_arrow_up