Петро Порошенко в Хмельницькому: про що говорив зі студентами ХНУ

Петро Порошенко в Хмельницькому: про що говорив зі студентами ХНУ
  • Сьогодні, 30 листопада, президент відвідав місто з робочим візитом.
  • У Хмельницькому національному університеті він виступав перед студентами.
  • Як це було, бачили журналісти vsim.ua.

Сьогодні, 30 листопада, місто Хмельницький з робочим візитом відвідав Президент України Петро Порошенко. Про візит повідомили вчора, 29 листопада. У Хмельницькому національному університеті глава держави виступив перед студентами та викладачами вишу. Як і під час минулого візиту президента, заходи безпеки були посилені. Усім охочим побачити гаранта довелося проходити через рамки металодетекторів та показувати вміст сумок та рюкзаків.

Промова глави держави стосувалася переважно перспектив розвитку молоді в Україні, зокрема у контексті європейської інтеграції. Також Петро Порошенко згадував про війну з Росією та євроатлантичну інтеграцію. Після виступу присутні мали можливість поставити запитання, але через нестачу часу встигли зробити це лише три людини. Після цього учасники зустрічі зробили з главою держави спільні фото.

Цього дня Порошенко також побував на засіданні Ради регіонального розвитку у театрі імені Старицького.

Відео дня

Про що говорив президент

«Зараз ми вже точно знаємо, що Україна точно стане повноправним членом НАТО та повноправним членом Європейського Союзу. І я вас прошу: не вірте тим, хто вам буде казати, що нас туди ніколи не візьмуть. Такі люди завжди є. Свідомо чи не свідомо, щиро чи за гроші вони зганяють  „зрада“, „це кінець“, „все пропало“»

«Внаслідок нашої спільної роботи вже майже 130 країн розкрили свої двері для власників українських паспортів. Це остаточне „прощавай!“ Радянському Союзу, це остаточне „прощавай!“  Російській Імперії. Це рубікон, який наша горда і велика нація перейшла, повертаючись до родини європейських народів»

«І хоча війна усе ще триває, ми з вами знайшли ресурси для того, щоб не вдаватися більше до часткової мобілізації, щоб армія формувалася здебільшого на контрактній основі. І сьогодні оборону на сході країни тримають саме контрактники. Це лише один президент зробив? Ні! Це зробили всі платники податків. Всі небайдужі, всі волонтери, всі громадські діячі. Чому в нас це вийшло? Тому що ми разом!»

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (159)
  • Дмитро Казанцев

    шо,опять????

    Юрій Білоусов reply Дмитро Казанцев

    ні, сьогодні у Франику
  • Лисун Наталія

    Завжди є люди, яким все не подобається. Я їм раджу уявити себе президентом і відповідно працювати. Зневага до голови держави - це зневага до української нації. Якщо ви прагнете кращого, то поміняйте місце помешкання.

    Искра reply Лисун Наталія

    Зараз Потрох і його кодло нагадують параноїка Гітлера зимою 1944 року.
    Так страшно їм втрачати владу.
    Та Народ з ними впорається як тоді, до 9 травня!

    Анонім reply Лисун Наталія

    В 2013-м у нас был другой президент? Вы людям, которым тогда что-то не нравилось, тот же совет давали? Неуважение к главе государства тогда тоже было неуважением к украинской нации? Вы советовали тогда кому-то из тех, кто желал лучшего, сменить место жительства?

    Наталія reply Лисун Наталія

    👏👏👏👏👏
  • толік

    Чому Пороха звинувачують в малих пенсіях? Всі Гроші вкрав Янукович, Юлька підписала кабальний газовий контракт з Путіним, бо дуже захотіла на українцях заробити мільярд доларів. Армію розвалювала і Юлька і Янукович. Янукович покликав війну.... Шановні  ви сліпі, не бачите нічого. То не жалійтесь на життя.

    Наталія reply толік

    👏👏👏👏👏

    IGOR reply толік

    Когда про "кабальный газовый контракт" говорили 5 лет назад, такие как вы скакали с кастрюлей на голове и громче всех кричали: "Юле Волю". Что, всё, мнение поменялось?)))

    Искра reply толік

    Відповідаю. Да, Янукович злодій; да, Юлія шулер; війну заколотили заокеанські кукловоди, а Потрох - і злодій, і шулер, а головне убивця українського народу.
  • толік

    Не хочете Пороха, оберете бабу Юльку. Будете разом з нею співати оди  Путіну.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up