У Хмельницький приїде Петро Порошенко

У Хмельницький приїде Петро Порошенко
Петро Порошенко під час візиту до Старокостянтинова у жовтні. Фото з архіву редакції
  • Візит запланований на завтра, 30 листопада.

  • Глава держави побуває у ХНУ та поспілкується зі студентами.

  • Також він візьме участь у засіданні Ради реформ.

Завтра, 30 листопада, у Хмельницький завітає Президент України Петро Порошенко. За інформацією Хмельницької обласної державної адміністрації, глава держави відвідає Хмельницький національний університет, де поспілкується зі студентами навчального закладу. Згодом він має взяти участь у засіданні Ради регіонального розвитку у театрі імені Михайла Старицького.

Ймовірно, Петро Порошенко також вручатиме медичні автомобілі амбулаторіям області. Тендер на закупівлю транспорту оголошували у вересні. До Хмельницького 55 легкових машин мають бути доставлені до 20 грудня.

Нагадаємо, востаннє глава держави приїжджав на Хмельниччину у жовтні. Тоді він побував на базі ВПС у Старокостянтинові та арсеналі зберігання боєприпасів у Цвітосі.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (106)
  • Марія

    А яка мрась москалське напише що я за гроші то нехай подавиться моєми грошима

    IGOR reply Марія

    "Село без газу" дорвалось до интернета) Смех) Ой, украинка нашлась) Українську мову спочатку вивчіть, а потім пишіть щось на регіональних форумах. Такі неосвідчені, малограмотні та забиті люди, як ви - ганьблять нашу країну.

    Анонім reply IGOR

    До чего же этот бот убогий: теперь "Наташа" перерегистрировалась как "Мария", сама себе отвечает, сама себя защищает и думает, что зашифровалась.)))) Вот ведь простота недалекая.))))) "Мрась москалське" — это как же надо украинский язык ненавидеть, чтобы такое написать.))))

    Наталія reply Анонім

    Яка фантазія .Можливо ти знаєш як це зробити можливо ти з Ігорем так працюєте .Відповідати я тобі більше не буду .Напевно що в тебе все дуже погано ((((

    Анонім reply Наталія

    Это вовсе не фантазия, это неоспоримый факт: вы писали под ником "Мария" и отвечали сами себе, матерясь при этом, как полное убожество.

    Наталія reply Анонім

    Якщо чесно так в мене шок !Чому в людей стільки зла ненависті як ви живете .Ця ненависть і злість вас вб'є .Ганьба (((((

    Анонім reply Наталія

    Ненависть? У меня? С чего вдруг? Вы - очередной забавный бот, только и всего. Такие наползают почти под каждую новость об известном политике или резонансном событии. Вы, правда, отличаетесь жуткой безграмотностью, что говорит не в пользу того, за кого вы здесь агитируете. И агрессивны не в меру: материтесь, истерите. Но это, скорее, от недостатка культуры.

    Наталія reply Анонім

    Якщо чесно так в мене шок !Чому в людей стільки зла ненависті як ви живете .Ця ненависть і злість вас вб'є .Ганьба (((((

    Наталія reply Анонім

    Якщо чесно так в мене шок !Чому в людей стільки зла ненависті як ви живете .Ця ненависть і злість вас вб'є .Ганьба (((((
  • Марія

    Я тоже за Порошенка !Здоров'я тобі пане президент ліпшого за тебе немає і не буде
  • Марія

    Жах два москаля на кинулись на українку москалі прокляті піздуйте до хуйла дебіли

    IGOR reply Марія

    Культура прёт через край... Вы же девушка... Пишете вы, а за ваше поведение стыдно мне...

    Анонім reply IGOR

    Там не факт, что девушка))))) Бот есть бот, в следующий раз назовется "Сережей" :)
  • Igor Podvorny

    Хочу подать на президента в суд за ограничение свободы передвижения,  что гарантировано Конституцией Украины. Кто подскажет как это правильно сделать?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up