Під час нападу терористів під Волновахою загинув офіцер з Хмельниччини

Під час нападу терористів під Волновахою загинув офіцер з Хмельниччини
Під час нападу терористів на українських військових на кордоні Донецької та Луганської областей загинуло 12 військових. Це за попередніми даними.

Серед загиблих є і уродженець Хмельниччини. Це молодший лейтенант Володимир Овчарук. Його призвали до участі в АТО з Дунаєвець.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    По приказу Каламойского под Волновахой украинские солдаты были расстреляны боевиками Каламойского -"за отказ стрелять в невооруженных местных мирныхжителей" и для повторения сценария "Небесной сотни" майдана: что нацгвардия легче расстреливала мирных людей.
  • Anonymous

    За таке АТО Турчинова потрібно до кримінальної відповідальності притягнути. В нормальній країні вже б давно ліквідували тих террористі, а ці товчуть воду в ступі. А солдати гинуть, поки турчинов з тимошенко думають як втримати владу.
  • Anonymous

    Люди защащают СВОЮ землю. Но Яйценюху и Торчинову пофиг- им бы власть не потерять. А пацана жалко.
  • Anonymous

    бачу,що таким темпом-прийдеться робити справжній,а не вигаданий кацапами збройний переворот і брати зброю до рук.Тоді вся ця нечисть не проживе далі тижня.Звісно буде шкода полеглих людей-але свобода мусить бути омита. Можливо і моєю...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:04 "Мам, я скоро прийду": у Хмельницькому попрощалися із 41-річним захисником Юрієм Шамраєм photo_camera 16:41 Як сдати ексзамен ПДР і отримати водійське? Green Way допоможе! (новини компаній) 16:33 На Хмельниччині затримали жінку, яка вдарила чоловіка ножем в живіт 16:01 Рейтинг хмельницьких ВНЗ в Україні Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 15:33 На Хмельниччині викрили організатора, який переправляв чоловіків через кордон 14:55 Робота у Хмельницькому: є 348 вакансій (СПИСОК) 14:31 Розклад Великодніх богослужінь у храмах Хмельницького 13:46 Військового з Хмельниччини засудили до 5 років ув’язнення 13:14 Як хмельничанам поводитися у поминальні дні: відповідає військовий капелан 12:15 Викрадачу електросамоката дали 5 років увʼязнення 11:18 Скасували 24 закупівлі на 128,5 мільйона. Дізналися деталі 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:04 У Хмельницькому районі на місці пожежі знайшли тіло чоловіка photo_camera 09:17 Три перемоги і одна поразка: огляди матчів хмельницьких команд play_circle_filled 17:33 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up