Поліцейські Хмельниччини здійснили мрію 10-річного хлопчика з Донеччини

Поліцейські Хмельниччини здійснили мрію 10-річного хлопчика з Донеччини
Світлини зі сторінки поліція у Хмельницькій області
  • У період новорічно-різдвяних свят поліцейські Хмельниччини вирішили стати помічниками святого Миколая й виконати мрії 24 діток, які ті описали в своїх листах до Чудотворця.

Микиті всього 10 років. Він – із Донеччини. Мама хлопчика померла. Батько виховує сина сам. З початком війни вони змушені були залишити рідний дім та евакуюватися до Хмельницького. Зрозуміло, що чоловікові непросто зводити кінці з кінцями.

Чимало довелося пережити й набачитися хлопчикові. Та війна не забрала в нього найважливішого – міряти та вірити в диво.

Микита частенько згадує, як колись, у Святогірську, вчився їздити на велосипеді. Він дуже хотів би й тут, у Хмельницькому, більше часу проводити в компанії однолітків і кататися з ними на самокаті.

Відео дня

Про свою  мрію написав у листі святому Миколаєві. І Чудотворець здійснив її. Руками своїх помічників-поліцейських. Хлопчик отримиав у дарунок самокат. І радості його не було меж.

«Коли бачиш ці щасливі очі, розумієш, що робиш правильну справу, — зазначає інспектор сектору організації відбору УКЗ ГУНП в Хмельницькій області Альона Петрівська. — Нехай у цей магічний період новорічно-різдвяних свят здійсняться мрії усіх маленьких українців».

Нагадаємо, у рамках акції «Мріяти про майбутнє разом» поліцейські Хмельниччини взялися виконати мрії 24-х діток з різних куточків області. Серед них діти-переселенці, дітки з інвалідністю, з малозабезпечених та неповних сімей.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up