Поліцейські не виїхали на патрулювання, бо не встигли відремонтувати велосипеди

Поліцейські не виїхали на патрулювання, бо не встигли відремонтувати велосипеди
  • Патрулювати парк на роверах поліцейські мали вже від сьогодні, 4 червня.
  • Але після зими "двоколісні" не встигли полагодити.
  • Поки що територію обслуговуватиме піший патруль. 

 

Поліцейські на великах мали підсилити патрульну 4 червня. Але через те, що транспортні засоби не встигли полагодити, запуск велопатрулів переноситься на наступний тиждень. Про це vsim.ua повідомив речник патрульної поліції Хмельницького Роман Мартинюк.  Нагадаємо, що копи на роверах патрулюють лише парк Чекмана

- Велопатруль виїде орієнтовно у вівторок, - каже Роман Мартинюк. - Вони, як і всі патрульні, працюватимуть по 12 годин. З кожної роти вибрали по 4 людини, які працюватимуть в парку Чекмана. А це - 16 співробітників. 

Екіпаж складається з двох поліцейських. Кожен матиме на плечах укомплектований рюкзак. У них буде планшет, на який приходять виклики, аптечка, а також документи, щоб можна було скласти протоколи та постанови.

Відео дня

Нагадаємо, вперше велопатруль у Хмельницькому з′явився в червні 2015 року.  Велосипеди тодішній міліції подарували. Вартість чотирьох "залізних коней" - близько 21 тисячі гривень. Транспортні засоби перейшли "у спадок" патрульній поліції. 

А вже в понеділок, 5 червня, хмельницькій копи поїдуть на навчання в Київ. У столиці пройдуть канадський курс підготовки. З Хмельницького поїде 4 інспектори. Протягом тижня вони відпрацьовуватимуть навички їзди на низькій швидкості, управління натовпом, руху групою, тактику дій.

Канадський курс підготовки цього тижня вже пройшли 22 велопатрульних з Харкова, Рівного, Запоріжжя, Києва. У Департаменті патрульної поліції зазначають, що перевагою велопатруля є його мобільність та можливість велопатрульного тісніше комунікувати з громадянами.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    А чого лише копи на роверах працюють? Наш гарант рветься в Європу, а там чиновники на роботу добираються громадським транспортом, не то що наші один наперед одного - ауді, мерси, лексуси тощо! А за паливо наші отримують компенсацію і немаленькі. В Європі чиновникам і працівникам видають службові велосипеди, що в рази меньше чим отримують наші обібранці. Що нам заважає пересадити з авто на велосипеди. Чи наші гірші?
  • Олег

    Чого тільки в парку є велопатулі ? Краще в дворах будинків їздити особливо в темний час доби

    Гена Гена reply Олег

    Вони можуть патрулювати тільки тих хто не включив на авто знак повороту і т.д.
  • Alexandr Oleynikov

    Хохма))))  Солдат в поход собрался,  наелся кислых щей....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up