Поліцейський автопарк Хмельниччини поповнився 12 новими автівками (ФОТО, ВІДЕО)

Поліцейський автопарк Хмельниччини поповнився 12 новими автівками (ФОТО, ВІДЕО)
Тут і далі фото зі сторінки ГУ НП у Хмельницькій області
  • Більшість автівок передали офіцерам громади та підрозділам превенції.

  • Кінологи також отримали спеціалізований автомобіль. 

Днями автопарк Хмельницької поліції поповнився новими автомобілями. Правоохоронцям передали 12 службових авто. Про це повідомляють у поліції.  

Більшість автівок отримали поліцейські офіцери громади та працівники підрозділів превенції. Крім того, спеціалізований автомобіль для транспортування службових собак отримала кінологічна служба поліції.

Відео дня

Для цього у п’ятницю, 4 листопада, з робочим візитом на Хмельниччину завітали перший заступник міністра внутрішніх справ України Євгеній Єнін та Голова Національної поліції України Ігор Клименко. Вони вручили поліцейським нові службові автомобілів.

— Поліцейський офіцер громади — це флагманський проєкт, який активно впроваджується Міністерством внутрішніх справ. Ми бачимо великий фідбек від людей, тому будемо його надалі поширювати і розвивати, — зауважив Євгеній Єнін.

Офіцери громад отримали сучасні кросовери, що, кажуть, забезпечить їхню оперативність і мобільність на будь-якій території.

— Якісна робота поліцейських офіцерів громади — один з пріоритетів Національної поліції. Адже це запорука безпеки кожного громадянина у найвіддаленіших куточках будь-якого регіону, — наголосив Ігор Клименко.

Нагадаємо, на вихідних поліцейські н Кам’янеччині шукали викрадений автомобіль за допомогою безпілотника. Детальніше про це — читайте за посиланням. 

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (144)
  • Иванка Другак

    На передову дайте хлопцям
  • Світлана Козак

    Краще на передову передали ,їх і так багато їздить без діла .
  • Тетяна Михайлова

    Хлопцям на передову відайте,якщо у вас совість ще осталась
  • Лида Атременкова

    Разом з машинами на передову.

keyboard_arrow_up