Помер 14-річний хлопець, який випав із дев’ятого поверху на проспекті Миру

Помер 14-річний хлопець, який випав із дев’ятого поверху на проспекті Миру
  • Підліток помер у дитячій лікарні, не виходячи з коми.

Майже тиждень лікарі боролися за життя 14-річного хлопця. Він потрапив до лікарні 20 вересня. Того дня близько 9:30 він випав із вікна 9-го поверху багатоповерхівки на проспекті Миру. 

Він перебував у важкому стані в реанімації. Про це vsim.ua раніше розповідала директорка Хмельницької міської дитячої лікарні Наталія Зимак-Закутня.

Підліток помер не виходячи із коми. Сталося це ввечері вчора, 26 вересня. 

Відео дня

“На жаль, травми, отримані при падінні, були несумісні з життям. Отой фактично тиждень, що він ще був з ознаками життя, це лише завдяки новим технологіям у медицині, завдяки тим апаратам, які підтримували життєдіяльність організму. І тому, що дуже швидко спрацювала "екстренка", яка транспортувала його до лікарні, де хлопця прооперували в першу ж годину після отриманих травм. Звісно, ми усі сподівалися на диво, хоч розуміли, що з такими порушеннями мозкової діяльності, з переломом хребта та кінцівок, він навряд чи виживе", — цитує “Суспільне” слова заступниці директорки дитячої лікарні Катерина Дем'яник.

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Алочка Воловець

    От ті телефони до чого призводять але з дітьми треба якось говорити просити пояснювати щоб меньше в них сиділи чимись за цікавити їх на природі там щось щоб батькам помагали на природу їх витягнути там цікаве щось придумати домовитись пів дня дивишся телефон пів дня ні якісь справи розваги потім телефон можна пробувати так
  • Таня Тарновська

    Дуже шкода всіх,тримайтеся .😭🙏
  • Alena Nivievskaya

    Співчуття батькам і сили пережити це горе..
  • Ольга Чекирда

    Співчуваю батькам😭😭😭😭

keyboard_arrow_up