Посилення карантину і відключення опалення: ТОП-5 новин на ВСІМ за 20 жовтня

Посилення карантину і відключення опалення: ТОП-5 новин на ВСІМ за 20 жовтня
Фото - freepik
  • Дивіться найпопулярніші новини за вчора, які ви могли пропустити.

1. У Хмельницькому перейменували 22 вулиці (СПИСОК)

На території Хмельницької ОТГ, зокрема й у Хмельницькому, перейменували 30 вулиць. Крім того, отримали назви 7 вулиць, які не мали їх раніше. Детальніше - у матеріалі. 

Відео дня

 

2. У Хмельницькому вимкнули опалення: чому та як надовго

У житлових будинках Хмельницького тимчасово вимкнули опалення. Це стосується обох теплопостачальних підприємств — «Хмельницьктеплокомуненерго» та «Південно-Західних тепломереж». Відключення пов'язане з підвищенням температури повітря. Найближчими днями подачу тепла планується відновити.

 

3. Симчишину призначили нового заступника. Що про нього відомо

Міський голова Хмельницького тепер має нового заступника. Рішення про призначення прийняли депутати міської ради  20 жовтня. Новопризначений чиновник — колишній ректор прикордонної академії Олег Шинкарук. Він прийшов на заміну Роману Примушу, який звільнився минулого місяця.

 

4. Локдаун для невакцинованих на Хмельниччині: що зміниться з 23 жовтня

У Хмельницькій області посилять карантинні обмеження. Особливо це стосується мешканців, які не мають хоча б однієї дози вакцини проти COVID-19.  Детальніше читайте у матеріалі.

 

5. Безквитковий проїзд у тролейбусах: як (НЕ) працює система штрафів у Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА)

Впроваджений механізм стягнення фактично не працює. «Зайці» платять тільки підвищену вартість проїзду, а штраф — ні. В чому причина - читайте у матеріалі. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up