Пожежа на складі із боєприпасами у Славутському районі: що відомо

Пожежа на складі із боєприпасами у Славутському районі: що відомо
Кадр із сюжету ТСН
  • Інцидент трапився на військовій частині неподалік містечка Цвітоха.

  • Загорівся арсенал із боєприпасами.

  • В Генштабі кажуть, це був підпал, але його вдалося вчасно загасити.

Новина про підпал одного з найбільших складів боєприпасів в Україні з’явилася у четвер, 21 лютого. Інцидент трапився неподалік містечка Цвітоха Славутського району. Загоряння сталося на території військової частини А1358, командиром якої є полковник Віктор Іванів. У Генштабі повідомили, що це була спроба підпалу. Проте наголошують, що все швидко ліквідували. На місці події наразі тривають слідчі дії.

Журналісти vsim.ua звернулися до прес-служби Головного управління ДСНС у Хмельницькій області. Там повідомили, що рятувальників на пожежу у військовій частині не викликали. Як повідомляє ТСН, на території військової частини планують побудувати 37 ангарів для зберігання боєприпасів. До слова, випадок підпалу складів у Цвітосі вже не перший. У 2005 році арсенал теж горів. Тоді в повітря злетіло близько 75 тонн вибухівки.

Відео дня

Полковник військової частини А1358 Віктор Іванів раніше міг бути причетний до роботи на складі з боєприпасами. Це було у 2004-2005 роках неподалік села Новобогданівка Запорізької області. Тоді на складі сталася техногенна катастрофа - вибухнули артилерійські боєприпаси. Це призвело до трагедії - 5 осіб загинули, ще 4 постраждали. Про це написав на своїй сторінці у Фейсбук журналіст Віталій Павловський.

Нагадаємо, що полковника військової частини А1358 Віктора Іваніва підозрюють у сексуальних домаганнях до лейтенантки Валерії Сікал. Дівчина звинуватила командира частини, де служить, у приниженні гідності та сексуальних домаганнях. 24-річна уродженка сусідньої Вінниччини, після закінчення Одеської військової академії, отримала направлення на службу до однієї з військових частин Хмельницької області. По прибуттю дівчина познайомилася з командиром, який відразу пояснив їй “службові обов’язки”.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram,  Instagram та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Любов Сердунич

    Ой ці ІванОВи!.. З цього й починайте: з прізвища!.. Нащо НЕукраїнців допускаєте до таких важливих об'єктів, та ще й керівниками?!.

    Александр Александров reply Любов Сердунич

    это нацизм.
  • Люба Галиш Канарик

    Слава  Богу,  що  загасили

    Alexandr Kobyashev reply Люба Галиш Канарик

    Роман Фурманчук которым Бог дал жизнь

    Roman Furmanchuk reply Люба Галиш Канарик

    Люба Галиш Канарик взагалі-то над гасінням пожежі працювали пожежники. Бога там ніхто не бачив. Тому слава пожежникам.
  • Федюченко Світлана

    Совпадєніє
  • Зоя Кутасевич

    А ще потрібно щось списати
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up