Причини авіакатастрофи на Донеччині, у якій загинуло 295 людей, розслідуватиме міжнародна комісія - Порошенко

Причини авіакатастрофи на Донеччині, у якій загинуло 295 людей, розслідуватиме міжнародна комісія - Порошенко
Хто відповість за падіння на Донеччині Боінгу-777, який належить "Малайзійським авіалініям", визначатиме Державна комісія із залученням фахівців ІКАО та інших міжнародних структур.

Про це повідомили у прес-службі глави держави Петра Порошенка.

Як підкреслив Порошенко, за останні дні це вже третій трагічний випадок після того, як з російської території було збито літаки Ан-26 та Су-25 Збройних сил України.

- Ми не виключаємо, що цей літак також був збитий, і наголошуємо, що Збройні сили України не здійснювали жодних дій щодо враження цілей у повітрі, - наголосив він. 

Відео дня

17 липня 2014 року північніше Тореза (Донецька обл.) здійснив падіння пасажирський літак - авіалайнер компанії «Malaysia Airlines», який здійснював рейс Куала-Лумпур - Амстердам. На момент падіння лайнер був на висоті 10 тисяч кілометрів. На борту було 280 пасажирів та 15 членів екіпажу. Всі вони загинули.

Авіакатастрофі, у якій загинуло 295 пасажирів, вже встигли порадіти у соцмережі терористи, похвалившись (!) злочином. "Предупреждали же - не летать в "нашем небе". А вот и видео-подтверждение очередного "птичкопада" - таке повідомлення з"явилося у соцмережі від лідера терористів ДНР Ігоря Гіркіна "Стрєлкова".

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ильич

    Все-таки какое хутин пуйло!!! Мразь да и только!
  • Ибрахим

    Примерно так как расследовали стрельбу снайперов на майдане(создавших "небесную сотню") и сжигание людей живьем в Доме Профсоюзов в Одессе. Результат известен. Слава Украине?...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up