Реконструкція набережної Південного Бугу завершується. На все витратили понад 6,5 мільйонів гривень

Реконструкція набережної Південного Бугу завершується. На все витратили понад 6,5 мільйонів гривень
Як і планувалося, завершення усіх ремонтних робіт підходить до кінця. Вже в березні хмельничани зможуть прогулюватися новенькою набережною, яку десятиліттями ніхто не ремонтував.

Споруджена на початку 60-х років, набережна була в жахливому стані. Ходити вздовж річки по розбитим плитам було небезпечно. Огорожі та частково освітлення також не було. Влітку 2014 року за  неї таки взялися. Ремонтні роботи розпочали у вересні, обіцяли закінчити до перших морозів. В зв’язку з перерахунком проекту на реконструкцію набережної Південного Бугу з міського бюджету виділять додаткові кошти. І процес затягнувся.

 Протяжність ділянки, яка підлягала ремонту (від вулиці Кам’янецької до гирла річки Плоскої) складає 470 погонних метрів. Працівники підрядної організації укріпили берег річки монолітною залізобетонною підпірною стінкою, відремонтувати бетонні східці.  Пішохідну зону набережної вимощено тротуарною плиткою загальною площею 3100 квадратів. Тут також встановили зручні лавочки й урни для сміття, влаштували зовнішнє освітлення. 

«Фінансування всього комплексу  здійснювалось за кошти міського бюджету. Загальна вартість робіт склала понад 6,5 мільйонів гривень», - повідомляє прес-служба Хмельницької міської ради. 

Відео дня

ЯК ЦЕ БУЛО


 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (24)
  • Анонім

    А що у нас набережна закінчується саме біля гирла р. Плоска? А від "білого мостику" до гирла р.Плоска то не набережна, і ремонту не підлягає?
  • Анонім

    В місті є зміни. Набережна дуже гарна, але найбільше мені подобається те, що почали реально прибирати.

    Анонім reply Анонім

    згоден, щоранку комунальники чистять Кам'янецьку. Ранше такого не було.

    Анонім reply Анонім

    Камянецька завжди була чистою. Не бреши.

    Анонім reply Анонім

    А я думаю куди ці коммунальники поділися. Раніше чистили мою вулицю, а зараз їх нема, вулиця грязна. Їх мер усіх забрав на Каменецьку, щоб коли люди їхали на роботу  здавалося що "він працює"
  • Анонім

    Куска забора и плитки, что б дотянуть до белого моста, не хватило денег?Или на очередную зону отдыха местных олигархов ушло?...
  • Анонім

    Цікаво, яка сума з 6,5 млн. пішла справді на реконструкцію, а яка осіла в кишенях "чесних" чиновників та будівельників?

    Анонім reply Анонім

    Не заглядай по кишеням, гуляй набережною, дихай повітрям. А взагалі, якщо порівняти вартість Набережної і вартість памятника ім.Ядухи на площі, і обсяги робіт, потребу в обєктах, то все добре із Набережною.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up