Ремонт привокзальної площі: поки одне роблять, інше руйнується

Ремонт привокзальної площі: поки одне роблять, інше руйнується
  • Біля залізничного вокзалу завершують ремонт за 4 мільйони гривень.

  • Поки роблять тротуар, біля нового фонтану просідає нещодавно встелена плитка.

  • Коли усе зроблять і хто усуне брак, дізнався журналіст vsim.ua.

Привокзальна площа практично повністю оновилася. Тут уже завершуються ремонти, які з перервами тривають ще з 2013 року. На втілення проектів пішли мільйони гривень. Основну масу робіт виконали протягом 2017 та 2018 року. Деякі ще продовжуються. А ті, що нещодавно завершилися, потрібно робити знову. Частина новенької плитки біля світлового пішохідного фонтану почала просідати.

Пішохідну зону біля вокзалу оновили.

Оновлення за 4 мільйони

У квітні цього року біля залізничного вокзалу почали зривати старий асфальт. На його місці практично повсюди встелили нову плитку. Залишився лише шмат тротуару біля проїзної частини вулиці Шевченка.

Також оновили асфальтне покриття, встановили дорожні знаки і нанесли розмітку. Родзинкою ремонту став пішохідний перехід, що веде від вокзалу до площі повз пам’ятник Богдану Хмельницькому. Його підняли вище рівня асфальту. Перед вокзалом й на майданчику біля приміщення пошти облаштували місця під зелені острівці. Поки нічого тут не висадили.

Відео дня
Стихійні торговці продають уже з нової плитки.

Усі роботи в підсумку обійдуться міському бюджету в 4 мільйони гривень. Виконує ремонт фірма “Будмаксплюс”. Вона підозрюється у відмиванні грошей на ремонті доріг у Хмельницькому. Попередньо начальник управління ЖКГ Василь Новачок говорив, що все мають завершити до 31 серпня. Скоріш за все, в ці строки робітники не впишуться.

Навколо нового фонтану постійно є калюжі на місцях, де просіла плитка.

Плитка біля фонтану руйнується

Поки завершують облаштовувати територію безпосередньо біля вокзалу, руйнується інша. Плитка біля новенького фонтану просіла. Через це навколо водограю утворюються калюжі. Нагадаємо, що фонтан вперше запустили лише восени 2017 року. Його облаштування разом із площею “потягнули” з бюджету 2,75 мільйона гривень.

Чи буде хтось усувати цей брак і хто це має робити, ми запитали у профільного заступника міського голови з питань ЖКГ Анатолія Нестерука.

  • Той хто робив дає 5 років гарантії. Він зобов’язаний це зробити. Поїду завтра сам подивлюся. Якщо там є це діло, найдемо. Фірма “Бусел” там робила. Якщо просідання є, то це поправимо, - каже Анатолій Нестерук.

Чи дійсно виправлять і коли це зроблять? Слідкуйте за оновленнями і життям Хмельницького на vsim.ua.

Завершуються роботи біля в'їзду на вокзал.
Біля пошти мають з'явитися деревця і лавочки.
Нова пішохідна доріжка біля вокзалу.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up