«Ревізор» у Хмельницькому: ведуча заявила в поліцію на керівника супермаркету «Колібріс»

«Ревізор» у Хмельницькому: ведуча заявила в поліцію на керівника супермаркету «Колібріс»
  • Працівники маркету і знімальна група викликали поліцію під час перевірки.
  • Команда «Ревізора» заявила про побиття ведучої і пошкоджену техніку.
  • В поліції відкрили відразу два кримінальні провадження.

У Хмельницькому знову побили телеревізора. Восени під час конфлікту на «Проскурів м'ясо» постраждала ведуча «Інспектор. Міста» Ольга Фреймут.

Ще один конфлікт із журналістами виник під час зйомок нового проекту Нового каналу «Ревізор.Магазини». Новою телеведучою стала хмельничанка, експерт "Страсті по Ревізору" Натілія Кудряшова.  

У новому шоу «Ревізор. Магазини» команда перевірятиме лише місця торгівлі: магазини, ринки, супермаркети і навіть стихійну торгівлю. На екрани програма вийде у 2017 році. Та зйомки у містах України вже тривають.

Відео дня

Знімальна група «Ревізора» у Хмельницькому завітала на продовольчий ринок. Тут ведуча приміряла весільне вбрання. Зробила вона і ревізію інших торгових закладів. Зокрема, побувала в супермаркеті «Колібріс», що на Подільській. Було це в суботу, 24 грудня.

У супермаркеті команду «Ревізора» не хотіли пускати в приміщення. Працівники закладу були проти того, щоб телевізійники проводили зйомку. Через це виник конфлікт. Коли Наталія Кудряшова намагалася зайти до підсобного приміщення, керуючий супермаркету притиснув її руку дверима.

Після конфлікту у «Колібрісі» вона звернулася за допомогою до медиків. Була підозра на перелом руки. Але в травмпункті цього не підтвердили. Також Наталія Кудряшова звернулася із заявою до поліції. 

Як повідомили vsim.ua в Хмельницькому відділі поліції, правоохоронці відкрили відразу два кримінальні провадження:

  • Погроза або насильство щодо журналіста.
  • Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів.

Слідкуйте за розвитком подій та життям Хмельницького на vsim.ua.

Читайте також: Ворожили на картах і перевіряли Симчишина: що робила команда Фреймут у Хмельницькому

Колектив хмельницької поліклініки розповів, за що Фреймут дала їм табличку

Ольга Фреймут оголосила результати інспекції у Хмельницькому. Похвалила медиків і Симчишина

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (25)
  • Макс

    ні таврії ні сільпо ніколи не показували, чому???? колібріс невстиг відкритись, а вони тут як тут. Заказуха чистої води. В таврії горобці з початку відкриття літають, під лотками миші бігають ось це круто все нормально.

    Андрій Бай reply Макс

    ви не любите бідних тваринок (((

    myname reply Макс

    А в інших магазинах краще?
  • Vuy Pra

    А чому вибрали Колібріс ???? Чому не Таврію , яка знаходиться поряд !!!! Чи Сільпо в ТЦ Оазисі . Це напевно заказуха Таврії після опрелюднення на vsim.ua цін на 16 видів товару21ю12ю2016. Там Колібріс визнаний самим дешевшим супермаркетом.

    А що травмували  руку , то хай не пхає куди не потрібно.

    Исламбакиев Тигран reply Vuy Pra

    Уважаемый сотрудник супермаркета "Колибрис", умерьте свой пыл.
  • Исламбакиев Тигран

    Вы себе не представляете, какой шухер наводился в Таврии во время езды команды по Хмелю)
  • Artur Gonchar

    Очередная Фреймут, фу достали такие истерички.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up