Результат бунту в Хмельницькому: скільки заплатили водіям “швидких” у липні

Результат бунту в Хмельницькому: скільки заплатили водіям “швидких” у липні
Скрін з відео "1 подільського"
  • Більше місяця тому водії карет швидкої допомоги прийшли на сесію до Хмельницької обласної ради.
  • Усі як один вони обурювались зарплатами і вимагали підвищення.
  • Збільшити заробітну плату шоферам пообіцяли з липня.
  • Скільки їм заплатили за другий місяць літа, дізнавались журналісти vsim.ua.

“Нагодуйте дітей і оплатіть комунальні за таку заробітну плату” - із такими написами на плакатах водії “швидких” пройшлися містом 21 червня. Тоді чоловіки колективно рушили на сесію до Хмельницької обласної ради і вимагали підвищення фінансування праці. У результаті депутати їх почули та пообіцяли виправити ситуацію вже з липня. 

Як повідомила керівник прес-служби Хмельницької ОДА Інна Михайлова, середньомісячна зарплата водіїв “швидких” за шість місяців цього року складала 6237 гривень. Вже з липня збільшити фінансування праці мали шляхом надання щомісячних премій. Крім того, нарахування обіцяли здійснювати відповідно до стажу роботи працівників. 

Премія в липні склала…

Минув липень. Журналісти vsim.ua вирішили дізнатись скільки все ж отримали за другий місяць літа шофери “швидких”. Головний бухгалтер станції швидкої медичної допомоги Яніна Ольховська каже, що за липень усі водії отримали підвищення у вигляді премій. Їх нараховували у відсотках від тарифної ставки, яка у водіїв “швидких” складає 2 440 гривень.

Відео дня
  • Зарплату водіям швидких підвищили. Працівникам, що мають стаж роботи від трьох до п’яти років, нарахували 20% від окладу. А тим, хто працює сім років і більше - 60% від окладу - каже головний бухгалтер швидкої Яніна Ольховська. 

Один з водіїв, що працює на швидкій допомозі вже шість років каже, що його премія за липень склала 2 300 гривень.

  • Премії дали усім по-різному. Декому 3 500, декому 1 500. Я отримав 2 300. Усе залежить від вислуги років. У кого стаж роботи менший - тому і премія менша, а в кого більший - тому більша . Подивимося, що отримаємо за серпень - каже водій “швидкої”.

На станції швидкої медичної допомоги кажуть, що за серпень премію також отримають всі шофери. Журналісти vsim.ua будуть стежити за ситуацією. Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Оля Ленкова

    А что они хотят? Если 15 дней из 30 работают по суткам. Зарплату в 20 тысяч? А на выездах ведут себя как самые настоящие быдло.

    Оля Ленкова reply Оля Ленкова

    У нас мало людей с 8 часовым робочем графиком. 12 да а то и 16 часов день в день.

    Оля Ленкова reply Оля Ленкова

    И есть такая пословица наверное " как плотят так и работают" не в коем случае не должна относится к такой структуре как Скорая помощь. Заметь ключевое слово СКОРАЯ.

    Оля Ленкова reply Оля Ленкова

    Светлана Сита И да забыла, ездить тоже надо уметь. Покрайней мере вовремя, чтоб по три раза не звонили. От них зависит как быстро помощь поспеет. Не даром у них на машинах всякие сигналки есть. Человечность в первую очередь должна быть. А у них выходит так как будто он просто катается. Света можешь спорить сколько угодно, и доказывать противоположное. Всё познаётся в сравнении.

    Оля Ленкова reply Оля Ленкова

    Светлана Сита Да, понимаешь есть такие моменты как например, чтоб он занёс насилки или кресло специальное чтоб в лифте перевозить. Но ты что, такое впечатление что ты у них из дому мебель выносишь. Но не пацеент должен брать это всё в машине. Да и не врач который в данный момент первую помощь предоставляет. А входит всё в прямые обязанности водилы. И то что зарплата у них маленькая не должно на ком-то сказываться. Заступил на смену делай свою работу.

    Светлана Сита reply Оля Ленкова

    15 днів × 24 год. = 360 год в місяць.
    Працівник з 8 год. графіком роботи і 2 вихідні, працює в місяць 176 год.
    Мабуть 20 тис. це мало!
    І на викликах навіщо спілкуватися з водієм?
  • Олександр Симчишин

    Кілька місяців будуть платити, а потім знову перестануть. Бо премія це не стала величина у розмірі заробітної плати
  • Федя Самсонов

    це в нас в країні треба на протест вийти шоб домогтися хоча б чогось. без публічності ніяка скотиняка не заворушиться в кабінетах
  • Оксана

    цікаво скільки їм ще ту премію поплотять, вже через пару місяців все назад напевно повернеться
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up