Рибалки Хмельницької атомної зібрали для ЗСУ вже більше 230 тисяч гривень

Рибалки Хмельницької атомної зібрали для ЗСУ вже більше 230 тисяч гривень
Тут і далі фото зі сторінки Хмельницької АЕС
  • Рибалки-аматори влаштовують поміж собою змагання по лову хижої риби з човна. 

  • Змагаються цілими командами. 

  • Для участі в турнірі потрібно задонатити для Збройних Сил. 

  • Такий захід водночас цікавий, азартний, спортивний та допомагає наблизити Перемогу. 

Минулої неділі, 15 січня, на Шепетівщині вкотре відбулись змагання серед рибалок-аматорів. Вони проходять у секторі №1 технологічної водойми Хмельницької АЕС. Любителі “тихого полювання” змагаються за Кубок «Клубу рибалок-аматорів ВП ХАЕС» з лову хижої риби з човна. Про це йдеться на сторінці атомної станції. 

Ці заходи є благодійними. Участь в ньому беруть одразу кілька команд, у складі кожної по два учасники. Впродовж кількох турів рибалки-аматори ловлять хижу рибу. Голова профспілки атомної станції Михайло Гук каже, що це позитивно впливатиме на розвиток риб-біомеліораторів, від життєдіяльності яких залежить якість води у технологічній водоймі електростанції. Тому існує нагальна необхідність підтримувати баланс, аби експлуатація обладнання Хмельницької АЕС відбувалася відповідно до усіх регламентів.

А також це приносить користь для українських захисників. Адже участь в змаганнях не безкоштовна. Учасники донатять на ЗСУ.  Так, лише під час змагань 15 січня вдалося зібрати 44 тисяч 620 гривень для потреб воїнів, які захищають нашу державу від загарбників.                       

Відео дня

Змагання відбулися під наглядом представників Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Хмельницькій області, Кам’янець-Подільського районного управління водної поліції та загону відомчої воєнізованої охорони Хмельницької атомної станції.

Учасники спіймали більше 60 кілограмів риби. А успіхи кожної команди відзначили кубками та грамотами. Результати змагань:

Своєрідну волю до перемоги продемонструвала і команда «Грабник», кажуть атомники, бо їх улов виявився лише на 130 грам менший від володарів третього місця.

Переможцями у номінації «Найбільша впіймана риба» стала команда «Fatality» із окунем масою 1 кілограм.

Це та наступні фото зі сторінки Нацполіції 

Загалом, за підсумками усіх благодійних рибалок для підтримки ЗСУ членам «Клубу рибалок-аматорів ВП ХАЕС» вдалося зібрати вже 234 тисяч 620 гривень.

Нагадаємо, це вже п’ятий благодійний захід на підтримку захисників України, який проводить «Клуб рибалок-аматорів ВП ХАЕС». Щоразу члени Клубу збирають кошти на потреби ЗСУ. Організатори постійно запрошують до участі у благодійних заходах команди Рівненської та Хмельницької областей, і це дало поштовх до проведення подібних змагань у нашому регіоні.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up