росіяни погрожують українським військовим: лякають ракетними ударами

росіяни погрожують українським військовим: лякають ракетними ударами
Фото ілюстративне
  • Спецслужби рф закликають українських захисників здатися або ж перейти на бік ворога.
  • Інакше, залякують бити “точними ударами” по місцях проживання наших бійців. 

На мобільні телефони українських воїнів почали надходити повідомлення від російських спецслужб. Окупанти намагаються залякати військовослужбовців. Вони закликають зрадити Батьківщині, скласти зброю, здаватися в полон або перейти на бік ворога, повідомляють в Генштабі ЗСУ. 

Повідомлення з погрозами надсилають по СМС та через мобільні месенджери "Телеграм", "Вайбер", "Сігнал" або "Ватсап". Підсилюють свої погрози особистими даними військових. Зазначають прізвище та ім’я особи, ідентифікаційний номер, місце реєстрації. Часом додають дані стосовно чисельності та складу сім'ї. 

У текстах рашисти пишуть, що начебто точно встановили місце перебування бійця чи його рідних. І у випадку продовження служби по місцях проживання військового та його сім’ї буде завдано точних ракетних ударів. 

Відео дня

“Надіслані такого типу погрози спрямовані в першу чергу на те, щоб дестабілізувати морально психологічний клімат у підрозділах Сил оборони України, посіяти сумніви та знизити бойовий дух.

Зазвичай зазначені персональні дані осіб є застарілими (особа давно змінила місце реєстрації, переїхала в іншу місцевість, змінила підрозділ, у якому проходила військову службу, припинила проходження військової служби взагалі і таке інше).

Таким чином, не викликає сумнівів, що надіслані погрози є звичайними маніпуляціями людською психікою. 

Подібні дії ворога є одним із видів психологічної атаки, яка не підкріплюється жодними конкретними діями -  "точного ракетного обстрілу" або "ми тєбя найдьом", - зазначають у Генштабі та наголошують довіряти лише перевіреним джерелам інформації.

 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Alla Tshernega Smertiuk

    От покидьки! Не можуть зупинитися!  Бiйтеся украiнцiв, орки!

keyboard_arrow_up