Рятувальники знайшли ще одного загиблого внаслідок атаки по Хмельницькому

Рятувальники знайшли ще одного загиблого внаслідок атаки по Хмельницькому
Фото ілюстративне
  • 69-річного чоловіка шукали майже добу. 

  • Під час атаки він був на об’єкті, по якому вдарила ракета. 

У понеділок, 8 січня, російська ракета вбила трьох хмельничан та поранила ще двох. Окупанти вкотре завдали ракетного удару по Хмельницькому та області. 

Ми розповідали, що ракети атакували три міста — Хмельницький, Старокостянтинів і Шепетівку. Всього в області пролунало 6 вибухів. Частина з них — в обласному центрі. Противник вдарив по об’єкті інфраструктури в Хмельницькому. 

Спершу керівництво області повідомило про двох загиблих. Це чоловіки 1947 та 1964 років народження. Однак, того дня на об’єкті був ще один працівник, який не виходив на зв’язок.

Відео дня

Рятувальники майже добу розбирали завали та шукали хмельничанина. До 5.42 години ранку тривав пошук третього загиблого. Зранку у вівторок мер Хмельницького Олександр Симчишин повідомив, що він загинув. 

— У результаті проведення рятувальних робіт знайдено ще одного загиблого. Чоловік 1955 року народження. Щирі співчуття рідним. В результаті терористичної атаки загинуло 3 людей і 2 отримали поранення. Бережіть себе, — написав міський голова. 

Також ми розповідали, що внаслідок атаки двоє людей отримали травми. Зараз вони перебувають на амбулаторному лікуванні.

Крім того, зазнала пошкоджень житлова забудова. В будинках вибито вікна, пошкоджені автомобілі, нежитлові приміщення. Пошкоджено також вікна на підприємствах. Частину вулиці Тернопільської вчора тимчасово перекривали та на кілька годин змінювали рух громадського транспорту.

Впродовж дня працювали місцеві комісії для встановлення обсягу завданих пошкоджень, аби якнайшвидше відновити зруйноване. Наразі розбір конструкцій об'єкту та ліквідація наслідків ракетного удару завершена, проінформували в ОВА. 

Нагадаємо, вчора під час повітряної тривоги в межах Хмельницької області сили ППО збили 3 ракети, всього в західних областях — 10 ракет вдалося знищити. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Vitalii Korzhenivskyi

    Вічна пам'ять!😌
  • Olga Zugan

    Царство Небесне загиблому.
  • Александр Торкиш

    Вічна пам'ять! Царство небесне! Сім'ї співчуття!
  • Галина Янчишина

    Вічна пам'ять загиблому. ЩИРІ співчуття рідним.

keyboard_arrow_up