Ще одна смерть через ураження струмом. Нещасний випадок стався на Деражнянщині

Ще одна смерть через ураження струмом. Нещасний випадок стався на Деражнянщині

Другий нещасний випадок стався на Хмельниччині. Чоловік помер через ураження струмом у трансформаторній підстанції у селі Буцневе. Місцеві кажуть, що він хотів підключити світло, яке зникло на недіючій фермі.

Про це vsim.ua повідомили місцеві жителі. За їхніми словами, у село із райцентру приїхали чоловіки, які орендують на території колишнього колгоспу приміщення. Чому один із них пішов до трансформаторної підстанції - невідомо.  Місцеві кажуть, що електрична підстанція  не була зачинена на замок. Коли на одній з вулиць села зникло світло, місцеві рушили до будки, щоб подивитися, що сталося. А на місці побачили вже мертвого чоловіка. На місце викликали відповідіні служби.

До слова, це вжде другий випадок за тиждень, коли від ураження струмом на Хмельниччині гинуть люди. Так, 27 червня в центрі Хмельницького помер 50-річний чоловік.  

ОНОВЛЕНО: В прес-службі ПАТ "Хмельницькобленерго" надали інформацію про те, чому до електробудки був вільний доступ.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Rusia Serhienko

    В селі Буцнева дана трансформаторна підстанція завжди була у вільному доступі,тому що коли вибивало лінію у Дераднянський РЕМ навіть немає сенсу телефонувати,а самі жителі ходили вмикали світло.

    Ось вже третю добу одна з ліній даної трансформаторної підстанції не мають світла.Неодноразово телефонували в Деражнянський РЕМ ,на що сам диспедчер відповів:«Там у вас дві хаті на лінії,зачекаєте,не ви одні такі».Третю добу вся лінія телефонує,просить відрядити електриків,а вони все відмовляються що немає вільних бригад.Така ситуація не перша,люди вже більше дванадцяти років звертаються з прозханням щоюб полагодили лінію,розчистили дерева які заважають,полагодили трансформаторну станцію яка є в аварійному стані.До кого звертатись?Кого просити про допомогу?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up