Що відбуватиметься у центрі Хмельницького в новорічну ніч

Що відбуватиметься у центрі Хмельницького в новорічну ніч
Відкриття новорічної ялинки 1 грудня
  • До настання 2020 року залишається зовсім небагато часу.

  • Дехто з хмельничан зустрічатиме новий рік біля головної ялинки міста.

  • Для них вже підготували святкову програму.

До настання нового 2020 року залишається трохи більше тижня. Хмельничани активно складають плани на новорічну ніч з 31 грудня на 1 січня. Один із варіантів — прийти до головної ялинки міста, яка вже три тижні сяє на Проскурівській. У міськраді для хмельничан підготували ряд заходів. Про це журналістам vsim.ua розповіла заступник начальника управління молоді та спорту Олена Мандзій.

Святкова програма розпочнеться о 23:00 та триватиме до 03:00. Для хмельничан підготують мандаринові батли, печиво з передбаченнями, дискотеку, шоу пі-джейок. Розважатимуть гостей хмельницький Санта Клаус та скрипаль Антон Вараниця. Перед настанням півночі на великому екрані показуватимуть зворотній відлік. Феєрверків не буде, натомість запланували конфеті, холодні фонтани та штучний сніг.

— Ми хочемо прищепити хмельничанам нову традицію — зустрічати новий рік разом. Тому сподіваємося, що буде орієнтовно 5—10 тисяч людей. Будемо намагатися створювати для нашого міста новорічні традиції, — сказала Олена Мандзій.

Відео дня

А як ви будете зустрічати новий рік? Голосуйте та пишіть коментарі. Якщо голосування не відображається, відкрийте новину в браузері.

Опитування

Як ви зустрінете новий рік?

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (15)
  • Анонім

    Новий синявіль святкує відповідно.
  • Сергей Волощик

    Настоящий Новый год приходит после речи Путина и под бой Московских курантов!
  • Саша Доцюк

    На роботі
  • Виталий Виталий Витальевич

    після 2 ночі велика бійка ...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up