Що запланували у Хмельницькому до новорічних свят

Що запланували у Хмельницькому до новорічних свят

Хмельничани вже в очікуванні. Зовсім скоро засвітить вогні головна ялинка міста, розпочне працювати новорічний ярмарок. Як Хмельницький святкуватиме і на що подивитись містянам?

Передсвятковий настрій вже охопив місто. З екранів лунає новорічна реклама, вітрини магазинів встелені сувенірами і ялинковими прикрасами. Зовсім скоро у Хмельницькому має запрацювати новорічний ярмарок. І найочікуваніше – відкриється головна ялинка. 

Традиційно, новорічні святкування розпочнуться у Хмельницькому на Миколая. Цього дня на малечу і дорослих чекає багато заходів. 
Зелена красуня засяє перед кінотеатром Шевченка вже 19 грудня. Її відкриття запланували на 16:30. Цього ж дня вже за традицією свої двері для малечі відчинить гостина Святого Миколая. Як розповіли «ВСІМ» в управлінні культури і туризму, працюватиме вона аж до Різдва. Щоправда, точного графіку роботи поки немає. Від Миколая дітвора отримає не ласощі, як це було у минулі роки, а книжки. 

Після урочистого відкриття ялинки у Хмельницькому запланували концерт. Цього ж дня стартує новорічний ярмарок. Більше смаколиків і хенд-мейду. Усе, чого душа забажає, можна придбати біля «Дитячого світу» і  перед кінотеатром Шевченка. 
У п’ятницю, 23 грудня, усіх кличуть в парк Шевченка. Обіцяють веселі зимові розваги. Гратимуть у сніжки, будуть кататись на лижах і позмагаються в перегонах на санчатах. Звісно, якщо погода дозволить. 

З 25 грудня батьків і малечу запрошують на новорічні ранки до філармонії. Для діток підготували розважальну програму з конкурсами, хороводами, іграми і, звісно, з Дідом Морозом і Снігуронькою. Квиток коштуватиме 35 гривень. Для дітлахів до трьох років вхід безкоштовний. 

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Мирослава

    ну ці іграшки на ніх - совок совком. Ну хіба не можна просто гірляндами прикрасити. Щоб і просто і зі смаком
  • Ірина

    як завжди нічого інтересного не придумають. П'яні компанії потирлуються біля ялинки і підуть пити дальше

    Орел Летающий reply Ірина

    а елка то какая! что сама елка, что ее оформление - все в лучших традициях совкового колхоза...

    Мирослав Іванченко reply Орел Летающий

    підтримує. Ялинку вже давно пора якось осучаснити, а то стидно глянути і комусь показати
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up