Школярі із Дунаєвець зібрали майже 100 тисяч гривень для Збройних Сил

Школярі із Дунаєвець зібрали майже 100 тисяч гривень для Збройних Сил
Тут і далі фото із ФБ-сторінки Дунаєвецької селищної ради
  • Дітлахи організували в ліцеї ярмарок та збирали кошти на підтримку захисників. 

Кожна людина, доклавши незначних зусиль, може допомогти військовим, висловити таким чином слова вдячності за мужність, стійкість та незламність у боротьбі з окупантами. Під час війни на Хмельниччині особливого розмаху набув дитячий волонтерський рух. Дітлахи створюють імпровізовані блок-пости, малюють та продають картини, організовують ярмарки. Все аби допомогти військовим та наблизити перемогу. 

Свій внесок доклали і діти Дунаєвецького ліцею №1. У своєму закладі вони організували шкільний ярмарок. Торгували солодощами та сувенірами і наярмаркували  97 822 гривні. Про це повідомили у селищній раді. 

— Ярмарок, організований з глибокою повагою до Героїв, адже багато з присутніх дітей мають батьків на фронті, тому розуміють важливість цієї ініціативи. Навіть наймолодші школярі також долучились до важливої події. Діти пишаються тим, що навіть в їхньому віці вони можуть бути корисними Батьківщині, — йдеться в повідомленні. 

Відео дня

Всі виручені кошти спрямують на потреби Збройних Сил України. Аби переглянути всі фото з ярмарку - гортайте вбік:

— Громада вдячна всім, хто приєднується до цієї акції, і підтримує українських Воїнів. Завдяки небайдужості, кожної доброї справи у тилу ми наближаємо той знаменний момент, нашої довгоочікуваної Перемоги! — додають у селищній раді. 

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Валентина Кулик

    Молодці!
  • Галя Заріцька

    Діти  збирають на  зсу  а  депутати  ховають  в  матраси  немає  совісті

keyboard_arrow_up