"Шлюб за добу": хмельничан розписуватимуть в мерії та в мистецькій школі

"Шлюб за добу": хмельничан розписуватимуть в мерії та в мистецькій школі
  • Одружитися за один день можна буде вже з 28 квітня.
  • На вибір наречених 5 локації в центрі міста.
  • "Швидке" одруження коштуватиме близько 1000 гривень. 

З 25 березня 2017 року Кабмін розширив перелік населених пунктів, де можна укласти шлюб за одну добу. До цього списку увійшов Хмельницький. У міському відділі РАЦС пояснюють, що одружитися в скорочені строки хмельничани зможуть вже з 28 квітня. Поки ж у філії ЦНАПу створюють окремий фронт-офіс, який готуватиме необхідні документи для "швидкого" одруження. 

Укласти "шлюб за добу" можна буде в п'яти місцях Хмельницького:

  • приміщення філії ЦНАПу №1, фронт-офіс (Грушевського, 86);
  • хол приміщення міської ради на другому поверсі (Гагаріна, 3); 
  • виставкова зала хмельницької дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва (Проскурівська, 65); 
  • хмельницький музей-студія фотомистецтва (Проскурівська, 56);
  • малий актовий зал та внутрішній двір Хмельницької дитячої школи мистецтв (Гагаріна, 3а). 

Бажаючі одружитися в скорочені строки повинні укласти договір із міським відділом РАЦС та подати паспорти до першої філії ЦНАПу. Тим, хто одружується не вперше необхідно принести з собою договір про розірвання попереднього шлюбу. Якщо один із подружжя іноземець, то необхідно також подати довідку з міграційної служби, про законність перебування на території України. 

Відео дня

У РАЦСі називають і приблизні суми для "швидкого" одруження. Але попереджають, вартість залежатиме від обраної локації. 

- Ми беремо 850 гривень за надання послуг реєстрації за межами відділу, - пояснює начальник міського відділу РАЦС Марина Зубова. - Ще 60 гривень за друк заяви. Це лише за наші послуги. Додатково молодята повинні сплатити за годину оренди обраного місця, за оформлення необхідних документів у фронт-офісі, та за проведення обраного обряду. Я думаю, що це буде приблизно 1000 гривень. 

Кажуть, укласти шлюб за один день у Хмельницькому буде дешевше, аніж в Львові, Одесі чи Києві. 

Нагадаємо, 14 лютого проект "шлюб за добу" стартував у Кам'янці-Подільському. На вибір закоханих є чотири локації. Вартість одруження коливається від 1000 до 1600 гривень. 

Читайте також:

Незабутня шлюбна ніч: скільки коштує весільний “люкс” у Хмельницькому

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:38 150 вулиць без світла: графік відключення на тиждень у Хмельницькому 16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up