Симчишин і компанія зацікавились поліцейською парковкою

Симчишин і компанія зацікавились поліцейською парковкою
Будівництво поліцейської парковки на Зарічанській зацікавила міську владу. В мерії навіть спеціальну нараду по даному питанню організували.

У Хмельницькій міськраді вивчають питання використання земельної ділянки, яку віддали поліцейським при Мельнику, в 2013 році. Журналістам дану ситуацію Олександр Симчишин коментувати поки відмовляється. Каже, що зробить це після завершення наради, на якій вивчають дане питання. Проводить її профільний заступник мера Андрій Бондаренко вже сьогодні, 4 квітня. То ж якою буде позиція влади, ви зможете дізнатися, слідкуючи за оновленнями разом із «ВСІМ».

Нагадаємо, що поліцейські не змогли самостійно облаштувати парковку, під яку й виділялася земля. Для цього вони й вирішили залучити інвестора. Та не за просто так. Приватне підприємство «Золота середина», за те, що вкладе власні кошти, відхватить більшість паркомісць. І продаватиме їх за 50 тисяч гривень. Для поліцейських залишиться таких всього 20.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Анонім

    Сподіваюсь, що Симчишин хоча б тут проявить здоровий глузд і наведе порядок. Вже при владі 2 роки, а все ніяк не може чи не хоче виконувати обіцяного на Майдані.

    Сашко Тихий reply Анонім

    Де він при владі 2 роки? В місті він 5 місяць!

    Анонім reply Сашко Тихий

    Ти справляєш враження тупого.

    Анонім reply Сашко Тихий

    Я не писав, що мером 2 роки, а при владі. Перший заступник голови ОДА - це не при владі?
  • PAL

    Интересно, кто кого наеб...т. Мусора зажали гроши. А в на халяву и уксус сладкий. Интересно, чья это компания золотая середина?

    Анонім reply PAL

    Нае..ны жители города. В любом случае, и всегда.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera 20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up