Симчишин нагородив відзнакою начальника Держекоінспекції

Симчишин нагородив відзнакою начальника Держекоінспекції
Фото з допису Євгена Попика у Фейсбук
  • Андрія Мартинова нагороджено відзнакою “Воля та Мужність”.

Хмельницький міський голова Олександр Симчишин нагородив відзнакою “Воля та Мужність” начальника Державної екологічної інспекції Андрія Мартинова. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав головний спеціаліст відділу державного екологічного нагляду земельних ресурсів Держекоінспекції Євген Попик.

“Коли твій керівник - взірець мужності та відваги! З першого дня російсько-Української війни, начальник Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області Андрій Мартинов разом з нами став на захист нашої батьківщини, за що отримав відзнаку "Воля та Мужність"! Це найкращий подарунок до дня еколога! Вітаю, Шеф!” - зазначено у дописі. 

Відео дня

 

Андрій Мартинов зараз служить на передовій. На посаду начальника Держекоінспекції заступив у березні 2020 року. До того був заступником директора департаменту екології та природних ресурсів Хмельницької ОДА та приватним підприємцем. 

Почесну відзнаку міського голови «Воля та мужність» заснували у 2017 році. Нею нагороджують жителів Хмельницького, які брали безпосередню участь в АТО, проявили виняткову волю, мужність та відвагу при виконанні військового обов’язку.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Людмила Мазур

    Клени буде садити. Це аванс
  • Надія Вибрана

    А за що, він на передовій?
    Якщо так, то правильно, а якщо ні, то не розумію.
  • Анна Кротенко

    Цікаво висвітлити за яку мужність його відзначили У нас жителів  міста у всіх єі воля і мужність    !!!Особливо у лікарів Щось их не нагороджують , навідь прості водії транспорту які везуть  під сиренами людей на роботу не зупиняючись і в багатьох  галузях  теж є і мужні і вольові!!а ось Сміттєзвалище може вибухнути і без ракети так і не побудували завод по переробці і гроші немалі виділили Мер обіцяв у своій другій передвиборчій каденції
  • Ґном Віктор

    А що там з річкою Південний Буг?Лайно вже не зливають і риба не гине?Чи це його не стосується?

    Галина Рудницька reply Ґном Віктор

    Ґном Віктор це для нього не піар....

keyboard_arrow_up