Симчишин звільнив начальника міської ритуальної служби Зою Івко

Симчишин звільнив начальника міської ритуальної служби Зою Івко
У міській раді вирішили не продовжувати контракт з багаторічним керівником комунального підприємства.

Команда Симчишина продовжує змінюватися. Поки новий міський голова Хмельницького більше звільняє, ніж призначає. Ряд структурних підрозділі й досі не отримали нових очільників. Чергова зміна керівника має відбутися в спеціалізованому комунальному підприємстві «Хмельницька міська ритуальна служба». Зоя Івко виконуватиме свої обов’язки начальника до 4 травня. Після цього, як йдеться у розпорядженні Олександра Симчишина, її буде звільнено з посади.

Нагадаємо, що Зоя Івко була депутатом міської ради попереднього скликання від ВО "Батьківщина". На останніх виборах вона не отримала необхідної підтримки голосів.

Читайте також: Старі кладовища Проскурова: що сьогодні стоїть на людських кістках
Комунальники прибирають кладовища у Хмельницькому лише на словах?

Відео дня

Гори сміття на хмельницьких кладовищах стають все більшими

На хмельницьких кладовищах гуляє сміття і горить гілля 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Анонім

    Згоден із одним із анонімів щодо того що знайшли привід звільнити чергового працівника не розібравшись ні в чому...
  • Харитонова Оля

    Там самого недоМЕРка  вже пора звільняти. Та всіх фашистів повиганяти з Хмельницького. Хайль Хероям!

    Jar Kordon reply Харитонова Оля

    Иди умойся - весь монитор заплевала.
  • Анонім

    Не так важно кого звільнив. Набагато важніше кого візьме. Для мене без сумніву- чергового свободівця який буде дерибанити землі під кладовища та місця для захоронення.

    Анонім reply Анонім

    очередного альфонсика-аферистика.

    Анонім reply Анонім

    або такого наркомана як в парк Гончарук прислав головним інженером. Кидається на людей і кричить що він тут влада. Горіхів  вночі насадив а ви тут ходите. Біля озера сидите а це неможна бо він господар в парку. А директор там теж цікавий свободівець. Годинами стоїть біля контори з колясками - дітей глядить, колихає. Бо їхні свободівки в нього в компютері граються. Чергова банда прийшла. Так що людоньки нічого доброго не сподівайтесь.  Це просто чергову свиню біля корита замінять.

    Анонім reply Анонім

    немає в них ніфігашечки святого
  • Анонім

    Ганьба Нестеруку! Вкрав Леніна і до сих пір при посаді. Олександре Сергійовичу, придивіться до свого зама, ви тримаєте головного крадія пам’ятника , якого шукають вже 2 роки. Найголовніше, що зараз Нестерук буде свою людину пхнути на цю посаду!!!!

    Анонім reply Анонім

    Згоден
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up