“Символ віри в ЗСУ”: Укрзалізниця почала продаж квитків до Херсону, Маріуполя та ще трьох окупованих міст

“Символ віри в ЗСУ”: Укрзалізниця почала продаж квитків до Херсону, Маріуполя та ще трьох окупованих міст
Тут і далі фото з телеграм-каналу Укрзалізниці
  • На честь звільнення Херсона та з мрією про Сімферополь в Укрзалізниці запустили продаж квитків на перші потяги до деокупованих українських міст. 

  • Це спільний проект з платформою UNITED24. 

  • Дізнавайтесь як оформити купівлю квитків та задонатити на майбутню Перемогу. 

Укрзалізниця та платформа UNITED24 запустили благодійний проект “Квитки до перемоги”. Від неділі, 13 листопада, кожен може придбати квитки до звільненого від росіян Херсона та ще чотирьох окупованих міст. Про це повідомив перевізник у Телеграм-каналі.

Так, квитки можна купити на три перші рейси з Києва до п’ятьох міст — Херсону та поки ще окупованих Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя.

Відео дня

Скористатися придбаними квитками можна буде відразу після деокупації міст. Щойно рух поновлять, залізничники мають надіслати повідомлення. В ньому буде вказана дата поїздки місце. Поки ж квитки радять зберігати “як символ віри в ЗСУ і звільнення України від окупантів”.

— Дуже радісно запускати цей проект, знаючи, що квитками Київ — Херсон можна буде скористатися вже найближчим часом! — додають в Укрзалізниці. 

Рейси буде здійснювати легендарний «Потяг до перемоги», розписані вагони якого присвячені подвигам людей на тимчасово окупованих територіях. Оформити символічний квиток можна за посиланням. Придбати квитки може кожен, незалежно від місця проживання. 

В перевізника додають, всі квитки благодійні. Кошти від їх продажу будуть переказані через платформу UNITED24 на закупівлю last-mile транспорту — автівок, які допоможуть сполучити міста й селища на деокупованих територіях із найближчими залізничними вузлами. 

— Із вдячністю за звільнення Херсона і вірою в те, що скоро наші потяги повернуться на вокзали всіх українських міст! — зазначають в “Укрзалізниці”. 

А ви купуватимете "квиток до Перемоги"? Якщо так, то до якого міста?

Нагадаємо, нещодавно Укрзалізниця запустила 4 нові міжнародні потяги. Деякі з них курсують через Хмельницький. Детальний маршрут дивіться за посиланням. 

Додамо також, що діючий залізничний переїзд в центрі Хмельницького закрили на 17 днів. Залізничники ремонтують колії. Коли відкриють переїзд для автомобілів читайте за посиланням

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up